Anasayfa / GÜZELLİK / Kışın Güneş Işınlarından Cildinizi Lider Güneş Bakım Markası Shiseido İle Koruyun

Kışın Güneş Işınlarından Cildinizi Lider Güneş Bakım Markası Shiseido İle Koruyun

Lider güneş bakım markası Shiseido, kış sezonu boyunca cildinizi güneşten korurken, dudaklarınıza da bakımlı bir görünüm sağlıyor.

Hayatın her anında premium bakım deneyimi sunmayı hedefleyen Shiseido, kayak sezonunda da yanınızda olmaya devam ediyor. UV ışınlarından koruyan ve 2 üründen oluşan güneş koruma ritüeli ile cildinize hak ettiği değeri vererek kusursuz bir koruma sağlıyor. 

Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF 50+,

Burun, yanaklar ve omuzlar gibi hassas bölgelerde ve kış sporlarında rahatlıkla kullanılabilen stik şeklindeki şeffaf formuyla güneşe karşı cildin sağlığını ve güzelliğini koruyor. Shiseido’nun çığır açan teknolojileriyle donatılan Clear Sunscreen Stick, SPF 50+ gibi çok yüksek güneş korumasına olmasının yanı sıra, WetForce, SynchroShield Technology™, Profense CL™, NatureSurge Complex ve SuperVeil 360° teknolojileri sayesinde cildi UV ışınlarına karşı kusursuz bir şekilde koruyor. 4 saat boyunca cildi nemli tutabilen yapısı, cilt yüzeyinde beyaz iz bırakmıyor ve üst üste rahatça kullanılabiliyor. Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF 50+, ciltte yumuşaklık, rahatlama ve serinlik hissi sağlıyor ve cildinizde ferah bir koku bırakıyor.

Shiseido UV Lip Color Splash SPF30

Günün her anında her yerde kullanabileceğiniz UV Lip Color Splash SPF30, güçlü güneş ışığında bile dudakları nemli tutuyor ve dudaklarınızı UV ışınlarından koruyor. Dudaklarınıza yumuşak ve parlak bir görünüm veren dudak nemlendiricisi, Tahiti Blue ve Uluru Red renk seçenekleriyle sunuluyor. Shiseido UV Lip Color Splash SPF30, uygulamadan 8 saat sonra bile nemli, sağlıklı ve yumuşak görünümünü koruyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.