Anasayfa / MANŞET / LCW Dream’den Yeni Yıla Yakışan Koleksiyon

LCW Dream’den Yeni Yıla Yakışan Koleksiyon

LCW Dream, yeni yılın heyecanını yansıtan koleksiyonuyla huzur ve mutluluk dolu bir yılı müjdeliyor. LCW Dream Yeni Yıl Koleksiyonu hem sevdiklerinize hem de kendinize alabileceğiniz özel hediyeler sunuyor. 

LC Waikiki, yeni yılın ruhunu ve mutluluğunu sadece yılbaşında değil, yılın her anında yaşamak isteyenleri yepyeni tasarımlarıyla buluşturuyor. Yeni Yıl temasının vazgeçilmez rengi kırmızının ilham verdiği LCW Dream Yeni Yıl Koleksiyonu’nda, saten ve dantel detaylarıyla göz alan gecelik ve iç çamaşırlarının yanı sıra rahat ve eğlenceli tasarımları sevenler için pijama takımları da yer alıyor.

LCW Dream’de Yeni Yıl Rüyası

Yılbaşı temasının romantik dokunuşlarla işlendiği koleksiyon, özel bir hediye arayanların tercihi oluyor. Yumuşacık ve baskılı pijama takımları da sevdiklerinizin içini ısıtacak eğlenceli bir hediye değeri taşıyor. Yılbaşına özel geyik, kar ve Mickey Mouse baskılı ürünler yılbaşını evde karşılamanın keyfini yaşatıyor. Koleksiyonda kırmızı ve bordo tonlarının yanı sıra lacivert ve siyahlar da öne çıkıyor.  

LCW Dream Yılbaşı Koleksiyonu, LC Waikiki mağazalarında ve www.lcwaikiki.com’da satışa sunuluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.