Anasayfa / MANŞET / Kumsallar Madame Coco Şıklığıyla Renkleniyor

Kumsallar Madame Coco Şıklığıyla Renkleniyor

Günlük hayatın yoğunluğundan çıkıp cıvıl cıvıl kumsallara koşulan, renkli plaj sezonu açıldı. Yazın renklerini ve güzelliğini yansıtacak plaj havlularından terliklere, vücut losyonlarından kremlere kadar plaj çantalarının olmazsa olmazları Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da  tatil severlerle buluşmayı bekliyor. 

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, kalitesini ve şıklığını yansıtan ürünleriyle plajlarda fark yaratıyor. Yazın canlı renkleriyle plaj havluları, birbirinden şık ve rahat plaj terlikleri, yaz çiçeklerinin tazeliğini ve eşsizliğini sunan hoş kokulu parfümleri, vücut losyonları ve kremleriyle Madame Coco, tatilde tarzına ve kişisel bakımına önem verenleri yalnız bırakmıyor. 

Plaj Tarzına Madame Coco Dokunuşu

Madame Coco plajlarda hem şıklık yaratacak hem de konfor sağlayacak geniş ürün gamı ile tatil keyfine keyif katıyor. Plaj kombininin ayrılmaz bir parçası olan plaj havluları ve plaj terlikleri Madame Coco zarafeti ile buluşuyor. Farklı renk ve desen seçenekleri ve yumuşak yapısı ile Rochelle Plaj Havlusu her konsepte uyum sağlıyor. Coraline Plaj Havlusu ise serin sulardan sonra plaj keyfine eşlik edecek. Kusursuz tasarımı ile şıklıktan, rahat tabanı ile ise konfordan vazgeçmeyenler için Geyoro Kadın Plaj Terliği ve Kaarle Erkek Plaj Terliği tatil hazırlığında öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Doğal renk tonu, farklı ebat seçenekleriyle Rubie Sepetler, plaj kombinlerine farklı bir dokunuş ve görsel çekicilik katıyor.

Plajdan Sonra Cildini Yenilemek İsteyenlere Özel Ürünler

Güneş, kum ve denizin cilde verdiği yorgunluğu azaltan, daima fresh ve güzel hissettiren Répertoire ürünleri kumsalda geçirilen bir gün sonrasında cildini tazelemek isteyenler için en gözde ürünler arasında yerlerini alıyor. Répertoire Aloe Vera Ekstreli Nemlendirici Jel genç, pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin vazgeçilmezi olurken Répertoire Nemlendirici Maske ise UV ışınlarının zararlı etkilerinden cildi koruyarak canlı ve zinde bir cilt vaat ediyor. Ferahlatıcı ve yatıştırıcı özelliğinin yanı sıra amber, yasemin ve menekşe esansları ile Ambre Répertoire Vücut Spreyi, yaz akşamlarında mis gibi kokmak isteyenlerin tercihi oluyor. Mandalina ve melekotu notalarıyla Répertoire Jomo Eau de Toilette Kadın Parfümü ise baş döndürücü bir etki yaratıyor.

Plaj keyfinizi artıracak ve şıklığınızı tamamlayacak ürünleri keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.