Anasayfa / MANŞET / KUTLAMALARIN STİL SAHİBİ DAVETLİSİ

KUTLAMALARIN STİL SAHİBİ DAVETLİSİ

Cacharel, İlkbahar/Yaz 2018 KoleksiyonuRafine stilin markası Cacharel, İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’na ait smokinleri ile Marakeş büyüsünü davetlere yansıtıyor. Cacharel erkeği, yaz kutlamalarının stil sahibi davetlisi oluyor.

Gecenin ilk anından sonuna kadar, stil sahibi görünümünüzü korumak Cacharel’in ipliğin bükümü sayesinde esneyebilme özelliğine sahip, %100 yün smokinleri ile mümkün oluyor. Bu özel tasarım smokinler, mat kumaş dokuları sayesinde renkleri tüm gerçeklikleri ile gözler önüne seriyor. Keten papyon gibi Cacharel’in ince detaylardaki özgün tarzını yansıtan parçalar da yaz kutlamalarının ruhunu canlı tutuyor.

Renk konumlandırmasındaki cesareti ile erkek modasına yön veren Cacharel, mavinin farklı tonlarındaki smokinleri ile yazın ruhuna uygun bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. En iddialı smokinlerinden olan gök mavisi smokin şal yakası ve tek düğmeli tasarımı ile davetlerde Cacharel farkını ortaya koymanızı sağlıyor.

Klasik renklerin güçlü duruşunu tercih edenler için siyah ve gri smokinler de tasarlayan Cacharel, smokinlerini %100 pamuktan üretilmiş dokuma gömlekleri ile tamamlıyor. Kişiye özel dikim hizmeti ile kendi tarzınızı yansıtma fırsatı da sunuyor.

Cacharel’in fiyatları ise şöyle; Cacharel Smokin 1999 TL, Cacharel Erkek Dokuma Gömlek 449 TL ve Cacharel Papyon 129 TL
Cacharel, İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.