Anasayfa / MANŞET / KUTOĞLU’NUN DEFİLESİ 78 ÜLKEDE CANLI İZLENECEK

KUTOĞLU’NUN DEFİLESİ 78 ÜLKEDE CANLI İZLENECEK

Fashion TV International, 14 Eylül 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’un en önemli defilelerinden birisi olan dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun defilesini dünyaya canlı yayınlayacak. Ünlü top model Maria ‘Masha’ Adam’ın da podyuma çıkacağı defile Fashion TV-Paris moda kanalı tarafından yayın yaptığı 78 ülkede naklen yayınlanacak.

TV kanalı Fashion TV-Paris‘in sahibi Michel Adam Lisowski ve topmodel eşi Maria, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlenecek olan Türk modacı Atıl Kutoğlu’nun defilesi için Türkiye’ye geliyorlar. 2018 İlkbahar/Yaz sezonuna damga vuracak olan Atıl Kutoğlu defilesi aynı zamanda İstanbul ve Türkiye’nin de tanıtımı için de mükemmel bir fırsat yaratmış olacak.

Topmodel Maria “Masha” Adam, sık sık Kutoğlu kreasyonlarını tercih ediyor. Rus asıllı topmodel Masha Adam, özel hayatında sıklıkla Atıl Kutoğlu kreasyonlarını tercih ediyor.

Atıl Kutoğlu_defile_fashion week
Masha, 14 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek olan Atıl Kutoğlu’nun defilesinde de 3 kreasyon taşıyacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.