Anasayfa / MANŞET / LC Waikiki’den Kendi Masalını Anlatan Masallı Pijamalar Koleksiyonu

LC Waikiki’den Kendi Masalını Anlatan Masallı Pijamalar Koleksiyonu

LC Waikiki, rengarenk, eğlenceli ve çocukların hayal dünyalarına hitap eden çok özel bir koleksiyon tasarladı. Masallı Pijamalar adını taşıyan koleksiyonda, pijamaların etek ucunda bulunan QR kodu okutarak ulaşılabilen masallar ile çocuklar hayal dolu bir dünyanın kapısından adım atıyor.

LC Waikiki, çocuklar için hazırladığı masal konsepti koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Masallı Pijamalar koleksiyonundaki her bir pijama, çocukların hayal gücüyle daha bir anlam kazanarak onlara yepyeni ve eğlenceli maceraların kapılarını aralıyor. Pijamaların üzerinde birbirinden sevimli çizimlerle başlayan masallar, etek ucundaki QR kodları okutulduğunda bambaşka bir dünyada devam ediyor. QR kod telefon veya tablete okutulduktan sonra lcwaikiki.com’a yönlendiriyor. E-ticaret sitesinde, koleksiyonun tasarımlarına ilham olan Moni ve Melsa’nın Uzay Macerası, Noni’nin İlk Okul Günü, Meyra’nın Rüyası ve Orman Koruyucusu Dinazor adını taşıyan masallar yer alıyor.

Harikalar Diyarını anımsatan Masallı Pijamalar Koleksiyonu renk ve desenleriyle de çocukların beğenisini topluyor. LC Waikiki’nin Masallı Pijamalar Koleksiyonu’nu seçili LC Waikiki mağazalarında ve www.lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.