Anasayfa / MANŞET / Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla Kışa Özel Şıklık Özel Baskılar, Yıldızlar Ve Tüylerin Uyumu Ön Planda

Mama Luma Snow Moon Koleksiyonuyla Kışa Özel Şıklık Özel Baskılar, Yıldızlar Ve Tüylerin Uyumu Ön Planda

Lüks çocuk giyimin trend markası Mama Luma, kış mevsimine yönelik Snow Moon koleksiyonunda özel tasarımları bir araya getirdi. Blonde filminin galasında minik yıldız Lily Fisher’ın kırmızı halıda giydiği elbisenin de yer aldığı koleksiyon, lacivert ve gümüş renkli baskıların, yıldızların ve tüylerin uyumuyla dikkat çekiyor.

Mama Luma, Snow Moon koleksiyonuyla kış mevsime merhaba diyor. Lacivert ve gümüş rengindeki özel baskıların, yıldızlar, tüyler ve volanların dokunuşuyla stil yaratan koleksiyonda parti elbiselerinin zarif şifon detayları öne çıkıyor. Marilyn Monroe’nun küçüklüğünü canlandıran minik yıldız Lily Fisher’ın “Silver Ruffle Sleeve Marilyn Dress” elbisesiyle kırmızı halıda tercihi de olan Snow Moon koleksiyonu zarif ve sofistike bir görünüm vaat ediyor.

Kış mevsimine uygun şıklık 

Desenlerin ve eşsiz renklerin hâkimiyetindeki tasarımların yer aldığı koleksiyonda mavi, siyah, gümüş, gri ve beyaz ağırlıklı 21 parça yer alıyor. Elbiselerin ağırlıklı olduğu koleksiyon ayakkabı, ceket, etek, pantolon ve bluzlarıyla konfor ve stili bir araya getiriyor. 

Mama Luma’nın ürünlerine internet mağazasının yanı sıra Galataport mağazası ve Beymen mağazalarından ulaşılabiliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.