Anasayfa / MANŞET / Levi’s® 2022 Sonbahar / Kış Ayakkabı Koleksiyonu Geçmişten İlham Alan Yenilikçi Stillere İmza Atıyor!

Levi’s® 2022 Sonbahar / Kış Ayakkabı Koleksiyonu Geçmişten İlham Alan Yenilikçi Stillere İmza Atıyor!

149 yıllık değerli bir arşive sahip olan Levi’s®, 2022 Sonbahar / Kış koleksiyonunda geçmişten günümüze ilham alan ayakkabılar karşımıza çıkıyor. Yeniden yorumlanan popüler Levi’s® kalıplar, 80’ler 90’lar ve 2000’lerden olan esin kaynağı ayakkabı ve aksesuarlar bu koleksiyonda yerini aldı. 

1975 yılının Eylül ayında Levi’s®, “Levi’s® for Feet” adlı 12 ayakkabı ve spor ayakkabıdan oluşan bir koleksiyon piyasaya sürdü. Levi’s® for Feet Sonbahar/Kış 2022 için, orijinal Levi’s® for Feet stillerinin güncellenmiş iki versiyonuyla muhteşem bir şekilde geri dönüyor. Tamamen arşivlerdeki 1975 modellerini baz alan bu yeni stil, 1970’lerin klasik Levi’s® nostaljisini modern, birinci sınıf malzemeler ve kalıplar ile birleştiren sağlam ve gündelik modeller Raven ve Raven Low olarak karşımıza çıkıyor.

Janine Chilton-Faust, Levi’s® Strauss & Co.’da Global Erkek Tasarım Başkan Yardımcısı “Bu sezon, geçmişimizden ilham almak için popüler stillerimizden bazılarını yeniden oluşturmamızı sağlayan yeni bir bakış açısıyla arşivlerimizin derinlerine daldık. Erkekler için daha düz ve daha bol parçalara odaklanıyoruz ve hatta birkaç abartılı XL proporsiyonu da ele aldık. Günümüze ayak uyduran stil ve şekillerle 90’lar ve 2000’lerden akıllarda kalan favori Levi’s® parçaları yeniden yorumladık.” diyor. 

Levi’s® Strauss & Co.’nun Baş Ürün Sorumlusu Karyn Hillman “Bu sezon tamamen geçmişe dönerek kendi arşivlerimizi yeniden keşfettik. Aynı zamanda geleceğin trendlerini ve stillerini de dört gözle bekliyoruz. Nostaljiyi yenilikle harmanlayarak ikonik Levi’s® referanslarını günümüz için yeniden yorumluyoruz. 80’ler, 90’lar ve 2000’lerin başlarından ilham alıyoruz, ancak tamamen taze ve güncel bir şekilde Levi’s® hissi veren bir dönüşümle.” sözleriyle koleksiyonun ilham kaynaklarını özetliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.