Anasayfa / MANŞET / LİSELERİNİN DÜNYA MODASINA YOLCULUGU

LİSELERİNİN DÜNYA MODASINA YOLCULUGU

İHKİB Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ünlü modacı Hüseyin Küçük’ten anlamlı defile

Milli Eğitim Bakanlığı ve Avcılar Kaymakamlığı öncülüğünde İHKİB Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve ünlü moda tasarımcısı Hüseyin Küçük önderliğinde düzenlenen ‘Yedi Bölge Moda İçin Elele’ defilesi ayakta alkışlandı.

Büyük beden kadın giyimin rakipsiz ismi Modacı Hüseyin Küçük, genç kızların meslek sahibi olmaları kız meslek liselerine daha çok öğrenci talebi ve olgunlaşma enstitülerinin kapanmaması düşüncesi ile çalışmalarına devam ediyor. Koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı Akatlar Kültür Merkezinde yapılan anlamlı defilede ünlü mankenler, Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Zeliha Çal, Özlem Karaoğlu, Asya Öztürk, Açelya Kartal, Yasemin Yeniay, Müge İskender, Gözde Coşkun, Kübra Yıldız,Olga Fabi, Marina Federenko podyuma çıktı

KIZ MESLEK LİSELERİNİN DÜNYA MODASINA YOLCULUĞU
Kız çocuklarının eğitimi ve yarınlarına meslek sahibi olarak devam etmelerinin her geçen gün artarak devam talihsiz dayak, tecavüz, olaylarına rağmen eşlerine bağımlı kadınlar olmaması kendi ayakları üstünde durmaları için uğraş veren modacı Hüseyin Küçük gençlere bu mesleği sevdirmekte kararlı.

DİKİŞ BİLMEYEN MODACI OLMAZ
Küçük konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Her şeyin başında mevcut kız meslek liseleri ve bağlı enstitülerden eğitim almaları gerekiyor. Dikiş dikmeyen bilmeyen modacı olamaz. Biz gençleri bu mesleğe gönül verenleri eğitiyoruz. Moda sektöründe eğitimli eleman sıkıntısı yaşanmaması, öğrencilerin lise yıllarında terziliği seçerek yarınlarına güvenle bakmaları, umutlu olmaları için meslek liselerinde gençlere seminerler ve eğitim vermeyi dört yıldır sürdürüyoruz”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.