Anasayfa / MANŞET / MBFWİ MERT ERKAN DEFİLESİ

MBFWİ MERT ERKAN DEFİLESİ

MBFWİ MERT ERKAN DEFİLESİNDE PODYUMDA UZAYLILAR YÜRÜDÜMercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un (MBFWİ) son gününde genç tasarımcı Mert Erkan, 40 parçadan oluşan I Am The Cosmos / Ben Kozmosum adını verdiği Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Ben Kozmosum Koleksiyonu, bir kadının kendi içinde benliğini yaşattığı ve yine kendi içinde zamanda yolculuk yaptığı uzay üssü bir dünyayı anlattı. Yansıtılan uzayın ise aslında kişinin ta kendisi olduğu vurgulanırken gerek sahne gerekse tasarımlarla bütünleşen müzik, danslarla podyuma çıkan modeller izleyenleri uzayın derinliklerine taşıdı.Fütürist detaylara sahip koleksiyonda; deri, tafta, tül ve lurex örme kumaşlar ön planda tutulmuş. Koleksiyona hakim olan renkler ise; mor, gümüş gri, siyah, beyaz, bordo ve saks mavi.
Defilenin koreografisini ise her sezon olduğu gibi bu sezonda ünlü koreograf Asil Çağıl üstlendi. Defilede yer alan modeller arasında;Ece Gürsel,Tuğçe Sarıkaya, Özlem Yıldız, Seviye İkbal, Asya Öztürk, Müge İskender, Gizem Barlak, Açelya Kartal,Nazlıcan Erden ve Jenya Krivenko gibi ünlü modellerle birlikte toplam 39 model podyuma çıktı.
Saçlar Mehmet Tatlı Kuaför’ün imzasını taşırken, makyajlar ise Kariyer Eğitim Kurumları’na emanetti. Mert Erkan’ın bu sezonki sponsorları arasında: Fatma Karamete Ayakkabı, Ahsem Kaya, Arda Ebren, Antler Tasarım, Bioderma, L’oreal Paris, 868 Butik ve Moda Çelikler yer aldı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.