Anasayfa / MEKAN / ENGİNAR EZMELİ ANTRİKOT

ENGİNAR EZMELİ ANTRİKOT

enginar ezmeli antrikot tandırWish More Hotel Istanbul, Nisan ayına özel hazırladığı enginarlı lezzet ile bahar mevsimine kucak açıyor. 5 yıldızlı otelin, turmerikli hardal sos eşliğinde servis ettiği kakule ve enginar ezmeli antrikot tandır misafirlerin damaklarını fethediyor!

Hazırladığı birbirinden özel tatlarla yılın her ayını farklı reçetelerle karşılayan Wish More Hotel Istanbul, Nisan’ı turmerikli hardal sos eşliğinde servis edilen kakule ve enginar ezmeli antrikot tandır ile lezzetlendiriyor.

5 yıldızlı otelin tecrübeli ve yetenekli şeflerinin elinden çıkan bu özel lezzetin en önemli bileşenlerinden birini, tandır haline getirilmiş dana antrikot oluşturuyor. Sarımsak, beyaz şarap, krema ve turmerik ilave edilerek kıvam bulması sağlanan antrikot tandıra; enginar, soğan, sarımsak, kakule ve tereyağının muhteşem uyumunu yansıtan püre arkadaşlık ediyor.

Wish More Hotel Istanbul misafirlerinin keyifle deneyimleyebileceği bu özel tarif Nisan ayı boyunca menüde yerini alacak.

Kakule ve enginar ezmeli antrikot tandır fiyatı: 49 TL

Wish More Hotel Istanbul hakkında:
Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİVAN ANKARA YENİLENEN YÜZÜ İLE KAPILARINI AÇTI

Divan Ankara Yenilenen Yüzü İle Kapılarını Açtı

Türkiye’de ekol markalardan biri olan Divan Grubu, Ankara Çankaya’daki yeni otelini düzenlenen şık bir davetle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.