Anasayfa / MANŞET / MICHAEL KORS THE WALK ŞANGAY

MICHAEL KORS THE WALK ŞANGAY

Michael Kors The Walk GalaMichael Kors 15 Kasım Çarşamba günü dünya çapından birçok farklı ismi Şangay Expo I-Pavilion’a Michael Kors The Walk galasında bir araya getirdi. Kendi alanında ilk defa düzenlenen bu büyüleyici davet, markanın global sokak stili kampanyasının heyecanını ve ışıltısını yansıtmak için organize edildi.

Çin’i ziyaret etmeyi sevdiğini söyleyen Michael Kors,”Burası büyüleyici, etkileyici bir tarihi olan ve canlı bir geleceğe sahip.Her ziyaretimde kendimde büyük bir enerji ve merak duygusu hissediyorum. Çinli müşterilerimiz modayı ve seyahat etmeyi en az benim kadar çok seviyorlar. Bu nedenle Şangay’da müşterilerilerimizin Michael Kors’un büyüleyici ve eşsiz enerjisini deneyimleyecekleri bir davet verme konusu beni çok heyecanlandırdı.” dedi.

Michael Kors The Walk daveti dijital olarak yönetilen, yüksek enerjili, kendini müziğe ve modaya kaptıran kişisel moda filmlerine sahip olacak olan misafirlerden oluştu. VIP misafirlerin içinde bir önceki The Walk kampanyasının yıldızlarından olan Michael Kors marka temsilcilerinden Yang Mi, Soo Joo Park, Ella Richards ve Prenses Olympia yer alıyor. Kırmızı halıda yürüyen diğer ünlüler ise Bibi Zhou, Fil Xiao Bai, Jelly Lin, Chrissie Chau ve Mark Zhao. Yenilikçi performansıyla French DJ Sebastian Perrin ve Tayvanlı hip hop sanatçısı Nick Chou da gecede yerini aldı.

Michael Kors The Walk

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.