Anasayfa / EKO-MODA / MODA DÜNYASINDA İŞ ARAYANLAR İÇİN ÇOK BÜYÜK FIRSAT

MODA DÜNYASINDA İŞ ARAYANLAR İÇİN ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul SonbaharKış 2017_finalTekstil ve konfeksiyon, Türkiye ekonomisini sırtlayan sektörlerin başında geliyor. Üretim ve ihracatta her yıl üst üste rekorlar kıran hazır giyim ve konfeksiyon sektörü ve istihdam açısından da çok önemli. Bu noktadan yola çıkan sektörün en büyük temsilcisi İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin ( İHKİB)  insan kaynakları portalı ihkibkariyer.com, tasarımcılardan, modelistlere, moda fotoğrafçısından, moda editörüne binlerce kişiye kariyer ve iş fırsatı sunuyor.

ihkibkariyer.com, Türkiye’nin en önde gelen imalat sanayi kollarından biri olan Hazır Giyim ve Konfeksiyon sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından kuruldu. İstanbul ve çevresinde yerleşik 7 binin üzerinde şirket İHKİB üyesi. 2023 yılına kadar ihracatını 60 milyar dolara yükseltmeyi planlayan İHKİB,  bu süreçte bir milyonu istihdamda olmak üzere üç milyon kişiye yeni istihdam yaratmayı hedefliyor. İş gücünü kendi yetiştirmek ve işe yerleştirmek isteyen İHKİB, İŞKUR’dan özel istihdam bürosu yetkisi aldı ve kendine ait bir insan kaynakları portalı oluşturdu.

İHKİB’in bu portalı doğal olarak 7 bin üyesinin ilk ilan verdiği, kariyer sitesi olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin önde gelen tekstil, konfeksiyon, hazır giyim ve perakende şirketleri insan kaynakları ilanlarını burada yayınlıyor. Yüzlerce ilan ve binlerce iş fırsatına İHKİB’in kariyer portalından ulaşmak mümkün.

Peki ihkibkariyer portalında hangi sektörlerde, hangi pozisyonda, hangi seviyede ilan var? İşte iş arayanlar ve kariyer yapmak isteyenler için seçenekler

Hazır Giyim – Konfeksiyon, Tekstil, Tasarım / ARGE, Mağaza / Perakende, Satış / Pazarlama, İletişim Tanıtım, Muhasebe / Finans, Üretim, Lojistik / Depo, Hukuk, İnsan Kaynakları / Eğitim, Bilişim, Sekretarya / Asistan.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ)  İşletmecilik Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı ProgramıSEKTÖREL KATEGORİ

Dış Giyim – Dokuma, Dış Giyim – Örme, Dış Giyim – Denim, Halı-Dokuma-Örme, İç Giyim, Triko, Çorap, Deri ,Çocuk Giyim Ayakkabı ,Aksesuar, Alt Giyim Dokuma, Alt Giyim Örme,Alt Giyim Denim

POZİSYON SEVİYESİ

Üst Düzey Yönetici, Orta Düzey Yönetici, Uzman, Uzman Yardımcısı, Asistan, Stajyer,Mesleki Teknik Eleman,Hizmet Personeli, Danışman / Serbest.

SEKTÖREL POZİSYON

Aksesuar Tedarikçi, Ar&Ge Uzmanı, Ara Kalite Kontrolcü, Ara Ütücü, Assyst Operatörü, Bant Şefi,Bekçi, Bobinvarcı , Bölge Müdürü,Boya-Baskı-Yıkama, Depo Şefi,Desinatör, Destinatör,Dikimhane Şefi, Dış Ticaret Elemanı, Dijital Pazarlama Uzmanı, Fason Takipçi, Finansman Müdürü, Genel Müdür, Gerber Operatörü, Görsel Düzenleme Uzmanı, Güvenlik Elemanı, İK Müdürü, İK Uzmanı,İlik-Düğmeci, İplik Temizleme, İplik-Kumaş Tedarik Şefi,İş Geliştirme Müdürü, Kalıp Serileme Operatörü, Kalıpçı, Kapıcı, Kategori Müdürü, Kemerci, Kesimhane Şefi, Koleksiyon Planlama, Koli ve sevkiyat elemanı, Kopleci, Laborant-Test, Lectra Operatörü, Leke Temizlik Elemanı, Mağaza Bölüm Müdürü, Mağaza Müdürü, Makastar, Makine Bakım Teknisyeni, Marka Yöneticisi, Merchandiser, Moda Tasarımcısı, Moda Editörü, Moda Fotoğrafçısı, Moda İletişimcisi, Moda İllüstratörü, Moda Pazarlama Uzmanı, Moda Tekstil Tasarımcısı, Model Makinacı, Modelist, Muhasebe Müdürü, Muhasebeci ,Müşteri Temsilcisi, Nakışçı, Ön Muhasebeci , Ortacı, Overlokçu, Pazarlama Müdürü, Perakende Direktörü, Perakende Opr. Müdürü, Perakende Satış Uzmanı, Planlama Müdürü, Planlamacı, Poşetçi, Prova Mankeni, Reçmeci, Regolacı, Remayözcü Yaka, Remayözcü Yan, Satın Almacı, Sosyal Medya Uzmanı, Şef Modelist, Shima Desenci, Shima Model Makinacı, Singerci, Son Kalite Kontrolcü, Stajyer, Stil Danışmanı, Stilist, Stoll Desenci, Stoll Model Makinacı, Tasarımcı, Tasnifçi, Tekstil Grafik Tasarımcısı, Telefon Operatörü, Toptan Satış Uzmanı, Üretim Müdürü, Ürün Teknoloğu, Ürün Yöneticisi,Ütü ve Paket Bölüm Şefi, Ütücü.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.