MODACI ELİF GEDİKOĞLU’NDAN ‘AMOR’ DEFİLESİ

Date:

MODACI ELİF GEDİKOĞLUModacı Elif Gedikoğlu, 8 Haziran’da Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan 2016 Evos Angels Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde final modacısı olarak defile yapacak.

‘AMOR’ temalı defilede Günay Musayeva, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Bilge Kara, Zeliha Çal, Sanem Balcı, Yağmur Ayaz, Tuğçe Aral, Açelya Kartal, Gözde Coşkun, Seviye İkbal Tulgar, Olga Fabi, Parıl Erdem, Mariam Mahmoudi, Marina Federenko podyuma çıkacak. Ünlü modeller  daha çok şıklıktan yana olan davetler, düğünler ve kokteyller için hazırlanmış çok özel tasarımları tanıtacak.

Defilenin çok ses getireceğini dile getiren genç modacı Elif Gedikoğlu, kumaşlarının yurt dışı ağırlıklı ve koleksiyonun da el işçiliğinin ön planda olduğunu ifade etti. .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gucci Milano Moda Haftasında yeni vizyonunu sergiledi

Gucci tasarımcısı Demna, Milano Moda Haftası kapsamında markanın gelecekteki mağaza estetiğini yansıtan yeni koleksiyonunu tanıttı.

Hunter 170. yılını Kate Moss ile kutluyor

İngiliz kauçuk çizme ve outdoor yaşam tarzı markası Hunter,...

Alessandro Enriquez Milan Fashion Week kapsamında yeni koleksiyonunu tanıttı

Tasarımcı Alessandro Enriquez, Milan Fashion Week kapsamında sunduğu İlkbahar Yaz 2027 koleksiyonuyla Akdeniz esintilerini podyuma taşıdı.

Moda dünyasında 50 yaş üstü modellerin yükselişi

Lüks moda markaları, satın alma gücü yüksek kitlelere hitap etmek için podyumlarda 50 yaş üstü profesyonel modellere daha fazla yer veriyor.