MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

Date:

yasemin özilhan_Dünyanın ilk moda dergisi Harper’s Bazaar, yayın hayatının 150.yaşını dünyadaki tüm edisyonlarıyla birlikte kutluyor. Türk okuyucularıyla 24 yıldır buluşmakta olan Harper’s Bazaar Türkiye ise iki ay boyunca raflarda kalacak Kasım özel kutlama sayısında dolu dolu 700 sayfa içeriği okuyucularıyla buluşturarak Türkiye dergicilik tarihinde bir rekor kırdı.

Bu özel sayıda üç farklı kapak çekiminin dışında; cemiyet, sanat, sinema, moda, yeme-içme alanından 50 ünlü isimle siyah-beyaz karelerle çok özel bir çekim de gerçekleştirildi. Harper’s Bazaar Türkiye dergisi 150.yaşını ve bu özel sayıyı 21 Kasım akşamı Spago’da çok özel bir partiyle kutladı.

seyma ılıcalıPartiye katılanlar arasında çekimde objektif karşısına geçen Serra Türker, Begüm Kıroğlu, Banu Bora Mumcu, Fatoş Yalın, Güneş Mutlu Mavituncalılar, Cemo Rafael Çetin gibi isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Biricik Suden, Dilek Hanif, Esra ve Zafer Civelek, Şeyma Subaşı, Dila Tarkan, Ayşe Kucuroğlu, Sedef Orman, Menderes Utku, Ahu Yağtu, Engin Öztürk gibi isimler vardı.

ayse tolgaAğırlıklı olarak tasarım, moda ve iş dünyasından önemli isimlerin, eski kapak kızlarının, moda dünyasında emeği geçen fotoğrafçıların katıldığı partide eski Şamdan müzikleriyle nostalji yapıldı. Spago’nun Michelin yıldızlı şefi Wolfgang Puck’ın menüsünden seçilen lezzetler ve Joy Flowers’ın çiçekleri geceye eşlik eden zarif detaylar arasındaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Günlük içecek tercihlerinin ruh sağlığı üzerindeki etkileri

Yeni araştırmalar, şekerli içeceklerin ruh sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini ve sade kahvenin depresyon riskini azaltabileceğini ortaya koyuyor.

Akdeniz tipi diyet uzun ve sağlıklı yaşamın anahtarı mı

Akdeniz tipi diyet üzerine yapılan araştırmalar, beslenme alışkanlıklarının uzun ve sağlıklı bir yaşam süreci üzerindeki etkilerini ortaya koyuyor.

Dior ilkbahar yaz 2027 koleksiyonunu Paris’te sergiledi

Dior kreatif direktörü Jonathan Anderson, Paris'te düzenlenen defilede şeffaf kumaşlar ve metalik pantolonlardan oluşan yeni koleksiyonunu tanıttı.

Hong Kong moda dünyasında farklı bir yol izliyor

Hong Kong Moda Festivali, geleneksel podyum odaklı etkinliklerin ötesine geçerek ticari ve kültürel bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor.