Anasayfa / MANŞET / MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

yasemin özilhan_Dünyanın ilk moda dergisi Harper’s Bazaar, yayın hayatının 150.yaşını dünyadaki tüm edisyonlarıyla birlikte kutluyor. Türk okuyucularıyla 24 yıldır buluşmakta olan Harper’s Bazaar Türkiye ise iki ay boyunca raflarda kalacak Kasım özel kutlama sayısında dolu dolu 700 sayfa içeriği okuyucularıyla buluşturarak Türkiye dergicilik tarihinde bir rekor kırdı.

Bu özel sayıda üç farklı kapak çekiminin dışında; cemiyet, sanat, sinema, moda, yeme-içme alanından 50 ünlü isimle siyah-beyaz karelerle çok özel bir çekim de gerçekleştirildi. Harper’s Bazaar Türkiye dergisi 150.yaşını ve bu özel sayıyı 21 Kasım akşamı Spago’da çok özel bir partiyle kutladı.

seyma ılıcalıPartiye katılanlar arasında çekimde objektif karşısına geçen Serra Türker, Begüm Kıroğlu, Banu Bora Mumcu, Fatoş Yalın, Güneş Mutlu Mavituncalılar, Cemo Rafael Çetin gibi isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Biricik Suden, Dilek Hanif, Esra ve Zafer Civelek, Şeyma Subaşı, Dila Tarkan, Ayşe Kucuroğlu, Sedef Orman, Menderes Utku, Ahu Yağtu, Engin Öztürk gibi isimler vardı.

ayse tolgaAğırlıklı olarak tasarım, moda ve iş dünyasından önemli isimlerin, eski kapak kızlarının, moda dünyasında emeği geçen fotoğrafçıların katıldığı partide eski Şamdan müzikleriyle nostalji yapıldı. Spago’nun Michelin yıldızlı şefi Wolfgang Puck’ın menüsünden seçilen lezzetler ve Joy Flowers’ın çiçekleri geceye eşlik eden zarif detaylar arasındaydı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.