Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / MODANİSA KIŞA HAZIR

MODANİSA KIŞA HAZIR

inançlara göre giyimModanisa’da sonbahar – kış trendleri sarı, yeşil ve kahvenin tüm tonlarıyla karşımızda. Modanisa kadınları, sonbahar-kış sezonunun trend renkleri olan kahve, yeşil ve sarının tüm tonlarıyla karşımıza çıkıyor. Dünya trendlerini yakından takip eden Modanisa etnik ve hayvan desenli ürünleri ve kadife kumaşlarıyla trendi takip eden kadınlara geniş bir yelpaze sunuyor.
İnançlarına göre giyim tarzı benimsemiş dünya kadınları, sonbaharın en güzel renklerini Modanisa.com’da bulacak. Kadınların ihtiyaçlarını şık ve zarif koleksiyonlarla karşılayan Modanisa’nın sonbahar – kış ürünlerinde bu yılın favori rengi sarı hâkim. Modanisa koleksiyonlarında sarının her tonunun yanı sıra kahve tonlar, kırmızı, yeşil ve bronz renkler dikkat çekiyor.
Bu sezonun kıyafetlerinde ise, bolca etnik, kazayağı, ekose, pötikare, hayvan ve zincir desenleri ile tasarlanmış kadife ve zengin kumaşlar göze çarpıyor. Modanisa koleksiyonlarında öne çıkan bir başka nokta ise şık ve zarif kesimlerin yanı sıra, rahat, bol kesim pantolonlar, yüksek bel etekler ve dik yaka kazaklar… Koleksiyonların en önemli tamamlayıcı ürünleri olarak bedensiz kabanlar ve kürk görünümlü pançolar, dış giyim için tercih edilmiş.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.