Anasayfa / MANŞET / Moeva X Trendyol Koleksiyonu Bu Yaz Da Plaj Modasına Yön Verecek

Moeva X Trendyol Koleksiyonu Bu Yaz Da Plaj Modasına Yön Verecek

Trendyol, plaj modasının önde gelen markalarından Moeva ile hazırladığı Moeva x Trendyol plaj giyim koleksiyonunu ikinci kez modaseverlerle buluşturdu. 78 özel parça ile satışa sunulan koleksiyonda zincir ve fermuar detaylı   mayo ve bikinilerin yanı sıra elbise, etek – bluz takımları ve kaftan bulunuyor.

Trendyol ve plaj modasının önde gelen markalarından Moeva, yaza damga vuracak plaj giyim koleksiyonu için ikinci kez bir araya geldi.   Zincir ve fermuar detaylı mayo ve bikinilerin yanı sıra birbirinden tarz elbiselerin, etek bluz takımlarının ve kaftanların yer aldığı Moeva x Trendyol koleksiyonu 78 özel parçadan oluşuyor.

1968 yılının ‘Barbarella’ filmindeki ana karakter olan kadının güçlü duruşu ve futuristik kıyafetlerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda güpür, brode ve fırfırlarla yaz görünümünü tamamlayacak parçalar dikkat çekiyor. Satüre tonlarda yeşil, kırmızı ve saksın yanı sıra siyah ve beyaz ise koleksiyonda kullanılan renkler arasında bulunuyor.

İş birliğine ilişkin açıklamada bulunan Moeva, “Trendyol ile iki senedir güçlü ve dikkat çekici koleksiyonlar hazırlıyoruz. Bu seneki koleksiyonda yine kadının gücünden yararlandık. 1968 yılının ‘Barbarella’ adlı filmindeki kadın oyuncunun güzelliği, güçlü duruşu ve futuristik kıyafetleri bize bu koleksiyonu hazırlarken ilham oldu. Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da Moeva x Trendyol koleksiyonunun plaj modasına yön vereceğine inanıyoruz.” dedi.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.