MUDO YARI FİNALDE

Date:

Mudo, Türkiye’nin alanında en yüksek katılımla gerçekleşen ve gelenekselleşmiş ilk özel kadınlar futbol turnuvası olan Kızlar Sahada etkinliğinde üçüncü oldu ve yarı finale çıktı.

Mudo, bu yıl 3. kez katıldığı, ekip ruhunun öne çıktığı bu platformda Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle yarıştı. Bu seneki Kızlar Sahada’da ise Mudo kadın futbol takımı, karşılaştığı Borusan Otomotiv’i 4-0 yenerek, kurumsal kategoride yarı finale çıkmaya hak kazandı. Mudo, “Kızlar Sahada” turnuvasının final maçında Eczacıbaşı’nı da 3-0 yenerek 3. oldu.

Kızlar Sahada 2016

Kızlar Sahada, ilk olarak kurumsal firmalarda çalışan kadınlara yönelik olarak başlatılmış bir futbol turnuvası. . Turnuva şimdiye kadar 2000 kadını futbol ile tanıştırdı. İTÜ Stadyumu’nde gerçekleşen etkinlik bu yılda Borusan, Eczacıbaşı , BP , Lidyana , Phizer , Mercedes-Benz , Amerikan Hastanesi , Prolink, P&G ve Vodafone gibi Türkiye’nin kurumsal firmalarını ağırlamaya devam ediyor. Etkinlik sosyal sorumluluk projesi kapsamında olduğu için ise, bilet satışından elde edilen gelir Açev ve İTÜ Vakfı’na bağışlanıyor.

Mudo kadın futbol takımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Üretimin Kalbinde Kadın İmzası

Ağır sanayide toplumsal cinsiyet eşitliği vizyonuyla ezber bozan OYAK...

Lüks Markaların Dubai’deki “Altın Çağı” Askıda

Orta Doğu’da İsrail, ABD ve İran arasında patlak veren...

Herschel’den Bayrama Özel Kampanya

Zamansız tasarımı fonksiyonellik ve yüksek kaliteyle birleştiren Herschel, bayrama...

Allbirds Türkiye Pazarına Tradist ile Giriyor

Dünyaca ünlü ABD merkezli sürdürülebilir ayakkabı ve yaşam tarzı...