Anasayfa / MANŞET / NetWork’ten Sıcak Yaz

NetWork’ten Sıcak Yaz

NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, rengarenk mayo, bikini, kimono, şort ve elbise tasarımlarıyla hem tatil şıklığını hem de şehirde yazı hissetmek isteyenlere, sezon hikayesi olan Hotel NetWork ile capcanlı bir yaz stili sunuyor.

NetWork Yaz 2022 Koleksiyonu, capcanlı renkleri ile sıcak yaz aylarının enerjisini iç açıcı renk ve desenleriyle tasarımlarına taşıyor. Koleksiyonu oluşturan rengarenk parçalar eğlenceli baskılar, doğal kumaşlar, batik desenin yenilenen renkli yorumu ve yaz stilinin vazgeçilmez floral desenleri ile iyimser yaz ruhunu yansıtıyor.

Narçiçeği, turuncu, pembe, kırmızı ve mor tonlarının hâkim olduğu NetWork Yaz Koleksiyonun’da dantel görünümlü plaj elbiseleri, floral desenli kimono ve pareo modellerinin öne çıktığı beachwear başrol oynuyor. Sarı, beyaz ve hardal renklerinin yoğun kullanıldığı plaj giyim koleksiyonunda dökümlü gömlekler, makrome detaylı triko elbiseler, retro çiçek desenlerde kimonalar, plaj havluları NetWork kadınının yüksek enerjili ve kendinden emin görünümünün tamamlayıcısı oluyor. Güpür kumaşlar, mini – midi ve maksi boylarda elbiseler, renkli keten gömlekler, floral desenli şort ve etekler, rahat kalıplarıyla öne çıkan bluz ve pantolonlar, gündüzden geceye uzanan stil sahibi kombinler yaratıyor.

NetWork, plaj modasında ki feminen tasarımlar, capcanlı renklerde bikiniler ve aksesuar ile detaylandırılmış mayolar denizle güneşin kucaklaştığı yaz tatillerine damgasını vuruyor. NetWork kadınının plaj stilini tamamlayacak göz alıcı renklerde havlular ve hasır detaylı plaj çantaları ise tatil valizlerinin vazgeçilmez parçalarından oluyor.

NetWork Shoes&Bags seçkisi hafifliğin başrolde olduğu koleksiyonda farklı formlarda hasır dokulu çantalarla örgü detaylı düz terlikler, pastel tonlarda ince bantlı sandaletler yaz stilini mükemmel biçimde tamamlıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.