Anasayfa / MANŞET / Mert Aslan Presents The Rıtz-Carlton, Istanbul’da Moda Ve Cemiyet Hayatıyla Buluştu

Mert Aslan Presents The Rıtz-Carlton, Istanbul’da Moda Ve Cemiyet Hayatıyla Buluştu

Konsept dünya markaları ile tasarımcıları belli temalarla bir araya getiren Mert Aslan Presents, İstanbul’un eşsiz panoramik manzarasına sahip oteli The Ritz Carlton, Istanbul’da, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ve QNB First’in ana sponsorluğunda moda ve cemiyet hayatıyla buluştu. Etkileyici lokasyonu ve konfor sunan hizmet anlayışıyla The Ritz Carlton, Istanbul ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Sadece giyim değil yaşam tarzına da dokunan stil anlayışı ile hayatın her anına hitap eden MERT ASLAN PRESENTS: Konsept Dünya etkinlikler serisi, seçkin ve modern bir restoran & bar konseptiyle The Ritz-Carlton, Istanbul çatısı altında yer alan The Roof’un görkemli terasındaki brunch’la başladı. The Roof’taki brunch’a Özlem Avcıoğlu, Nur Bilen Yavuzer, Bianca Somer, Yasemin Öğün, Meriç Küçük ve Pelin Kaya katıldı.

26-27 Mayıs tarihlerinde, WMF Türkiye, adL, Mehry Mu, The Ninon, Muse for All gibi markaların yer aldığı etkinliğe Ezgi Apa, Başak Balaban, Zeynep Madra, Aslı Behlil, Dicle İpek Öztaşkın, Güneş Mutlu, Jale Balcı gibi moda ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.