Anasayfa / MANŞET / Yaz Enerjisini Yansıtan Modeller FLO Tekstil Koleksiyonu’nda!

Yaz Enerjisini Yansıtan Modeller FLO Tekstil Koleksiyonu’nda!

Sezonun trend renklerini tekstil koleksiyonuna yansıtan FLO, kadın ve erkekler için birçok model alternatifi sunuyor. Dünyaca ünlü markaların da yer aldığı tekstil koleksiyonu, yaz enerjisini yansıtan modelleri ile spor aktivitelerinin en dinamik eşlikçisi oluyor.

Trendlere uyum sağlayan FLO Tekstil Koleksiyonu, rahat ve iddialı tasarımlarıyla tüm aktivitelerinizin en kullanışlı eşlikçisi olacak!  

Spor giyimde de tarzından ödün vermek istemeyen kadınlar için tasarlanan; braletler, taytlar, eşofmanlar ve tişörtler desenleriyle olduğu kadar renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bol ve dar kesimler, terletmeyen yumuşacık kumaşlar ve daha birçok model, alternatifleriyle kadınların beğenisine sunuluyor. Pamuklu yapısıyla konfor yaşatan modeller, spor yaparken, doğa yürüyüşünde ve günlük hayatta zevkli ve trend görünümleri ile de kadınların vazgeçilmezi oluyor.

FLO Tekstil Koleksiyonu’nda erkekler için ise şortlar, tişörtler ve eşofmanlar öne çıkıyor. Turuncu, siyah, beyaz, gri, kırmızı gibi yaz enerjisini yansıtan renklerle öne çıkan modeller, baskı detaylarıyla harmanlanarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yumuşacık yapılarıyla ve rahat tarzlarıyla günlük hayatta en çok tercih edilen spor kıyafetleri ve sneakerlar ile harika bir uyum yakalıyor. Spor modasının nabzını tutan tüm parçalar FLO’da sizleri bekliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.