Anasayfa / MAGAZİN / O DA ARTIK BİR MELEK

O DA ARTIK BİR MELEK

MODEL Barbara PalvinKarşınızda yepyeni bir melek! Her modelin hayali olan; eğlenceli, seksi ve sofistike bir dünyanın kapılarını açan Victoria’s Secret, 2019 yılının en son meleğini açıkladı.

Podyumlarda sık sık boy gösteren güzel model Barbara Palvin, Victoria’s Secret’ın yeni meleği olarak kanatlarına kavuştu.

İlk kez 12 yaşında keşfedilen Macar model, ilk çıkışını 2010 yılında Prada defilesi ile Milano’da yaptı. Prada ile başlayan kariyerinde Louis Vuitton, Miu Miu, Jeremy Scott, Nina Ricci, Philosopy ve Dolce&Gabanna gibi birçok markanın defilesinde yer aldı. Barbara; Chanel Haute Couture şovu için Saint-Tropez’de katıldığı seçmelerde Karl Lagerfeld’in dikkatini çekti ve sonrasında Chanel’in birçok reklam kampanyasının yüzü oldu.

Global markalarla yaptığı çalışmalardan sonra Barbara ilk kez 2012 yılında Victoria’s Secret Fashion Show’da yürüdü. 2018 yılında ise geri dönüş yaparak herkesi tekrardan büyüledi ve 2019 yılında Victoria’s Secret’ın ilk Macar meleği oldu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.