Anasayfa / EKO-MODA / 3 YIL SONRA EVE DÖNÜYOR

3 YIL SONRA EVE DÖNÜYOR

Modest Fashion Week, ‘eve’ dönüyor: Modanisa.com sponsporluğunda gerçekleştirilen Modest Fashion Week, üç yıl sonra yeniden İstanbul’da
Modest giyim konusunda ulusal ve uluslararası alanda önde gelen 20’den fazla tasarımcının yer alacağı etkinlik 20-21 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Moda sektörünün çok yakından takip ettiği ‘modest fashion’daki en son global trendler ve yenilikler, 20 – 21 Nisan 2019’da İstanbul’da podyuma çıkıyor. İlk olarak 2016 yılında İstanbul’da düzenlenen sektörün öncü etkinliği Modest Fashion Week, davetlilerini Londra (2017), Dubai (2017) ve Jakarta’nın (2018) ardından yeniden evinde ağırlayacak. Modanisa.com’un sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Modest Fashion Week’in süresince modest fashion sektörünün kalbi İstanbul’da atacak.

Üç yıl sonra yeniden evinde

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve modest giyim platformu Modanisa.com, düzenlediği bu etkinliklerle İstanbul’u bu sektörün merkezi haline getirmeyi amaçlıyor. Modest fashion sektöründeki en önemli tasarımcılar, markalar, influencerlar ve tüketicileri bir araya getirerek küresel bir platform oluşturan İstanbul Modest Fashion Week’te ayrıca sektörün en yeni trendleri görücüye çıkacak.

İstanbul Modest Fashion Week 2019’a katılan tasarımcılar Reflection (Yansıma) teması etrafında koleksiyonlarını tanıtacak. Dünyanın ilk hijabi modeli Halima Aden’in Modanisa’ya özel tasarladığı ve kendi ismi ile çıkardığı ilk türban koleksiyonu, Modanisa’nın ilk modest gelinlik koleksiyonu M Wedding’in lansmanı ve Nihan Peker’in ilk modest koleksiyonunun lansmanı, Modanisa İstanbul Modest Fashion Week’te yapılacak.

Sürdürülebilir modest giyimde ön sıralarda yer alan Dubai merkezli Zargarpur’un şık, estetik ve nefes alabilen kumaşları ile hazırladığı Rabia Z x Modanisa kapsül koleksiyonunun lansmanı da İstanbul Modest Fashion Week’te gerçekleştirilecek. ‘Basics, re-imagined’ olarak adlandırılan bu yeni Rabia Z serisi, temel öğeleri her kadın için yüksek bir moda anlayışına dönüştürüyor. Kapsül koleksiyon, çevre dostu kot pantolonlar ile eşleştirilmiş, uzun kollu organik tişörtler; yine sürdürülebilir, Tencel yüksek kaliteli pamuk sateninden şık gömlek, elbise ve pantolonlardan oluşuyor,

Ayrıca, Till We Cover gibi sektörde önde gelen birçok marka ve tasarımcının yanı sıra, modest fashion dünyasında yerini almak isteyen modacılar, markalar ile modest giyim tarzını benimsemiş moda takipçileri; Modanisa.com öncülüğünde dünya standartlarında bir organizasyonda buluşacak ve sektördeki son gelişmeleri gözlemleyecek, konuşacak.

İstanbul Modest Giyim’in başkenti

İstanbul Modest Fashion Week hakkında konuşan Modanisa.com marka müdürü Havva Kahraman, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Modest Fashion Week’i doğduğu yere, İstanbul’a geri getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. 2016’daki ilk etkinlik, gelecekteki uluslararası modest moda etkinlikleri için standart oluşturmanın yanı sıra, daha fazla insana, bu dinamik ve çok hızlı büyüyen sektöre girmeleri için ilham verdi. Türkiye, Müslüman dünyanın en büyük moda pazarı ve Doğu ve Batı arasındaki köprü. Bu da İstanbul Modest Fashion Week’i (IMFW), en son küresel modest giyim trendleri görmek ve tasarımcıların 2019 Ramazan koleksiyonunu sergilemek için ideal bir yer haline getiriyor. Modest moda sektörüyle ilgilenen hiç kimsenin kaçırmaması gereken bir organizasyon.”

IMFW 2019’a katılmak veya yer almak isteyenler, etkinlik web sitesi modanisafashionweek.com adresini ziyaret ederek kayıt yaptırabiliyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.