Anasayfa / MANŞET / OPEN FASHION STUDIO’DA MODA

OPEN FASHION STUDIO’DA MODA

 Okan Üniversitesi moda tasarımOkan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, 18-20 Ekim 2017 tarihlerinde CNR Expo Center’da gerçekleşen tekstil ve moda sektörünün dünyadaki en büyük fuarlarından “PremiereVision İstanbul”a katıldı.

İlk kez bir Türk üniversitesinin, Okan Üniversitesi’nin yer aldığı fuarda genç tasarımcıların desteklenmesi için “Open Fashion Studio” adlı etkinlik hayata geçirildi. Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü ve YKK işbirliğiyle gerçekleştirilen proje doğrultusunda Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinden oluşan dört ekip, yaratıcılıklarını canlı olarak sergileme fırsatı buldu.

Geleceğin tasarımcıları, Premiere Vision Moda Ekibi tarafından verilen Sonbahar-Kış 2018-2019 sezonu trend bilgileri çerçevesinde aksesuar üreticisi YKK’nın ürünlerini ve Premiere Vision İstanbul katılımcılarının kumaşlarını kullanarak çanta eskizleri ve prototipleri üzerinde çalıştı.

Okan üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileriModa Tasarımcısı Arzu Kaprol, Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demet Irklı Eryıldız, Okan Üniversitesi Pazarlama Müdürü Engin Ertuğrul, YKK Yardımcı Direktörü Sabine Le Chateiler ve Premiere Vision Moda Departmanı Direktör Yardımcısı Sabine Le Chatelier’den oluşan jüri etkinlik sonunda kazanan projeyi Cihad Sünbül ve Beril Özgün’e ait çanta tasarımı olarak belirledi.

Anastasiya Peskova, Simgenur Küs ve Ecem Yılmaz’dan oluşan takım en iyi dokuma fikri, Dilara Kurtboz, İnci Sürer ve Gülnihal Kaya’dan oluşan takım en iyi aksesuar kullanımı ve İrem Kırdemir ile Çağlam Selman yaratıcı konsept ödüllerine layık görüldüler

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.