Anasayfa / MAGAZİN / VE PARAVAN SONSUZ MUTLULUK İÇİN AÇILIYOR!

VE PARAVAN SONSUZ MUTLULUK İÇİN AÇILIYOR!

 

Türk Televizyonlarının son 10 yılına damga vuran “İzdivaç” formatlarının yaratıcısı Artı Film’den yeni bir programa imza atıyor. Halen dünyada en çok takip edilen içerik olan “İzdivaç” programı ortaya çıkış miladına dönerek, Türk örf ve geleneklerine ve de toplumun kırmızı çizgilerine uygun olarak yeniden ekrana taşınıyor.

Başlangıç fikri olarak “gündelik koşuşturma içinde gönlüne göre bir hayat arkadaşı bulamamış ya da yaptığı tercihlerde hüsrana uğramış; bu yüzden ömür boyu mutluluğu arayan insanları bir araya getirip sonsuz saadetin paravanını açmak” olan İzdivaç formatını günlük TV kuşaklarının uzmanı olan Artı Film yeniden hayata geçiriyor.

Dünyanın en büyük entertainment gruplarından olan Sony bünyesindeki Sony Channel Türkiye’de yayına girmeye hazırlanan programı sevilen oyuncu ve sunucu Hande Ataizi sunacak.

İzdivaç formatlarının erozyona uğramamış ve üstünde oynanmamış ilk haliyle tekrar tanışacak olan Türk ekranları, hiç bir tartışmaya mahal vermeyen sevimli ve masum bu formatla çoktandır unuttuğu mutluluk formülünü de yeniden bulmuş olacak.

Hande Ataizi izdivaç
“Hande Ataizi’yle” isimli yepyeni, sımsıcak ve samimi programda mutluluğu arayan herkesin yüzüne kondurulacak ilk tebessüm 23 Ekim Pazartesi saat 17.00’da başlayarak hafta içi her gün Sony Channel Türkiye ekranında (Digitürk 51. Kanal) olacak.

.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum!

Bugüne kadar ‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’, ‘Yok Sanayım’, ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.