Anasayfa / MANŞET / ORIENTAL FASHION SHOW İLK KEZ ISTANBUL’DA

ORIENTAL FASHION SHOW İLK KEZ ISTANBUL’DA

Oriental Fashion Showİstanbul’da ilki gerçekleşecek olan Oriental Fashion Show 6 Kasım 2018’da RAFFLES ISTANBUL’da düzenlenecek. Avrupa’nın an önemli moda etkinliklerinden biri olan Oriental Fashion Show’un Paris’tan sonra İstanbul’da yapılması, İstanbul’un merkezi olma yolundaki önemli adımlarından biri olacak.
Doğu’nun couture konusundaki ustalığını yansıtan bu defile bir yandan ev sahibi ve davetli ülkeler arasında tasarım dili, kültür ve ustalık alışverişine olanak sağlarken diğer yandan modanın olmazsa olmazı zanaatkarlığa övgülerini sunuyor.

15 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanında prestijli defileler düzenleyen Oriental Fashion Show, moda merkezi Paris’e uzanan köklerinden aldığı güçle dünyada Doğu’nun couture konusunda uzmanlığına adanan ilk uluslararası defilesini İstanbul’da sunmaktan gurur duyuyor.

Bu sıra dışı defile 6 Kasım 2018 tarihinde, saat 19:00’da Raffles Istanbul’da gerçekleşecek.

TASARIMCILAR /Slava Zaitsev/Yıldırım Mayruk/Fakhriya Kahlafova/Bouchra Filai/Erol Albayrak/Basirova Sedaget/Abed Mahfoud

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.