Anasayfa / EKO-MODA / HAREMLIQUE ONLİNE MAĞAZASINI AÇTI

HAREMLIQUE ONLİNE MAĞAZASINI AÇTI

Caroline N. Koç ve Banu Yentür’ünCaroline N. Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu lüks ev tekstili markası Haremlique İstanbul ve plaj giyim markaları Haremlique a la mer’in online mağazaları açıldı. Online alışverişte ezber bozmaya hazırlanan iki marka, kişiye özel sipariş alırken, ürünlere istenilen renklerde monogram işlenebiliyor. Haremlique.com ve Haremliquealamer.com Ocak ayı itibarıyla da online satış ağına Amerika, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerini dahil edecek.

Nevresimler, havlular, masa ürünleri ve aksesuarlar üreten Haremlique Istanbul ve plaj koleksiyonlarıyla beğeni toplayan Haremlique à la mer haremlique.com ve haremliquealamer.com adresleri aracılığıyla online mağazalarını açtı. Haremlique.com’da nevresimlerden havlulara, bornozlardan banyo aksesuarlarına, masa örtülerinden gümüş kaplama ürünlere Haremlique Istanbul mağazalarında bulabileceğiniz koleksiyonlar satışa sunuluyor. Haremliquealamer.com’da ise zarif işleme detaylarıyla öne çıkan kaftanlar, kimonolar, tunik ve gömlek elbiselerin yanı sıra seyahat & plaj çantaları, clutch’lar ve peştamaller bulunuyor.

Online alışverişe kişiye özel sipariş imkanı!

Yeni açılan sitelerde her iki marka da, yıllardır beğeni toplayan kişiselleştirme hizmetlerini online mağazalarına taşıyor. Haremliqueistanbul.com’da nevresimlere, havlu ve bornozlara, Haremliquealamer.com’da ise seyahat ve makyaj çantaları ile peştamallere isteğinize uygun renk seçeneklerinde monogram işlenebiliyor. Haremlique Istanbul ve Haremlique à la mer koleksiyonları yeni açılan siteleri sayesinde Ekim ayı itibarıyla Türkiye’den, Ocak ayı itibarıyla da Amerika, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden satın alınabilecek.

HAREMLIQUE ONLİNE MAĞAZASI

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.