Anasayfa / GÜZELLİK / Özgür, Cesur ve Şık Kadınlar İçin

Özgür, Cesur ve Şık Kadınlar İçin


Şehirli gençlerin favori saat markalarından Armani Exchange, gümüşün asaletini ve kırmızının zarafetini bir araya getirdiği saatini klasik saat seven kadınların beğenisine sunuyor.
Gençliğin enerjisini yansıtan marka Armani Exchange, dünyaca ünlü markalarını Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla saat tutkunlarıyla buluşturuyor. Armani Exchange koleksiyonundaki en yeni modellerden olan AX5703 bayan kol saati çelik yapısı, yuvarlak kasa şekli, mineral camı ve 5 ATM su geçirmezlik özelliğiyle kadınlar için özgürlüğü, cesareti ve şıklığı bir araya getiriyor. 34 mm’lik çapa ve 8 mm’lik kalınlığa sahip kasasının yanı sıra analog kadran tipinin gümüşün tonu ile harmanlandığı bu saat, kırmızı rengin cazibesinin kullanıldığı deri kayışı ile klasik saat seven kadınların beğenisine sunuluyor.

Armani Exchange kadın saat koleksiyonunda yer alan onlarca farklı modeli Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.