Anasayfa / MANŞET / ÖZLEM SÜER’DEN SS 18’ “D U E T – X”

ÖZLEM SÜER’DEN SS 18’ “D U E T – X”

Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’koleksiyonunu Mercedes-Benz FashionWeek İstanbul Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’koleksiyonunu Mercedes-Benz FashionWeek İstanbul kapsamında 15 Eylül’de gerçekleştirdiği defileyle moda dünyasına tanıttı. Kapanış gala defilesini üstlenen tasarımcı farklı hikayelerden esinlendiği koleksiyonuyla büyük ilgi topladı.

Ünlü model Özge Ulusoy’un açılışını yaptığı defilede başarılı “Rapper”lar: Da Poet ve Kamufle RedBull.com işbirliğiyle geceye özel hazırladıkları “mix”ler ve sahne şovlarıyla büyük alkış aldı. Miss Turkey güzellerinin de podyumda yürüdüğü defilede Özlem Süer ilk defa erkek koleksiyonunu da görücüye sundu.
Çoksesliliği anlatan defilede, Aigner’ın yüksek zevki yansıtan, contemporary çantaları, rahatlığı reflekte eden duruşuyla ColeHaan ayakkabılar, Ferah Optiğin “high-fashion” seçkisi defilede yer alan aksesuarlar oldu.
Özlem Süer yeni koleksiyonunda “Heyecanın dorukta olduğu, büyük sürprizlere ev sahipliği yapacak bu koleksiyonda gelenek kavramına, çok kültürlülüğe, interdisiplinerliğe, buluşmalara, çoksesliliğe değindik. Tekilliği değil çoğulluğu vurguladık. Birlikteliklerin önemine, barışın yapıcılığına inandık… “ diye konuştu

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.