Anasayfa / GÜZELLİK / Pantene Yeni Marka Yüzü Demet Özdemir ile “Gün Benim Günüm” Dedi!

Pantene Yeni Marka Yüzü Demet Özdemir ile “Gün Benim Günüm” Dedi!

Pantene Yeni Marka Yüzü Demet Özdemir ile “Gün Benim Günüm” Dedi!

Dünyanın 1 numaralı saç bakım markası Pantene, yeni marka elçisi Demet Özdemir’i Bakü’de gerçekleşen özel bir etkinlikte Azeri hayranları, Azeri ünlüler, basın ve influencerlar ile bir araya getirdi. Basın toplantısında Pantene’in yenilenen dinamik, genç ve enerjik dünyası Demet Özdemir ile tanıtıldı.

Yoğun ilgiyle karşılaşan güzel oyuncu, harika saçları ile büyüledi.

Demet Özdemir

Saç bakımında dünya lideri Pantene, yeni marka elçisi Demet Özdemir ile Bakü’de gerçekleştirdiği basın toplantısında yenilenen Pantene dünyasını Azerbaycan basınına tanıttı. Azerbaycan’da dizileri sevilerek takip edilen güzel oyuncu, basın toplantısı öncesi şehrin tarihi bölgelerini gezerek, geleneksel yemeklerinden lüle, dolma, pilav ve şekerbura yedi. Kız Kulesi’ni ziyaret eden güzel oyuncu, bu sırada hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Fotoğraf çekilmek için sıraya giren hayranlarını kırmayan Özdemir, bu ilgi karşısında mutluluğunu dile getirdi.

Şehir gezisi sonrası Azeri ünlülerin katılımı ile gerçekleşen özel bir parti ile geceye devam edildi.

Azerbaycan basının ve influencerlarının katıldığı basın toplantısında, Özdemir ile birlikte yeni dönemde Pantene’in her kadının harika saçları ile kendini daha canlı, enerjik ve dinamik hissetmeleri amaçladıkları aktarıldı. Pantene dünya genelinde 11 ülkede yaptığı araştırmada her 10 kadından yalnızca 1’in saçlarının güzel olduğunu düşündüğünü ortaya çıkardı. Bundan yola çıkarak yeni dönem mesajını ‘’Gün Benim Günüm’’ olarak belirleyen Pantene, kadınları saçlarının en iyi haline kavuşturarak günün getirdiklerine karşı hazır hissetmelerini istiyor.

Güzel ve bakımlı saçları ile büyüleyen Demet Özdemir, hayatında özel bir yere sahip olan Pantene ile başladığı bu güzel yolculuktan ve saç bakım tüyolarından bahsetti.

Saçlarının gün içindeki modunu belirleyen en önemli faktör olduğunu belirten Özdemir, “Benim için saçlarım çok önemli ve saçlarımın iyi görünmesi beni her zaman motive ediyor. Aynada saçlarımı güzel gördüğümde daha güçlü hissediyor, her şeyin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum. Böylece Pantene ile yolculuğumuza her kadının güne “Gün Benim Günüm” diyerek başlamasını sağlamak amacıyla çıktık. Bu yolculukta tüm kadınların saçlarından başlayarak aslında kendilerinden mutlu olmalarını, içlerindeki o güzel enerjiyi dışarıya yansıtmalarını diliyorum.” dedi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.