Anasayfa / MANŞET / RAMSEY’den Erkekleri Daha Uzun ve Fit Gösterecek İnovasyon

RAMSEY’den Erkekleri Daha Uzun ve Fit Gösterecek İnovasyon

RAMSEY’den Erkekleri Daha Uzun ve Fit Gösterecek İnovasyon

RAMSEY sahip olduğu inovasyon gücünü erkekleri daha uzun, daha fit gösterecek, %50 daha hafif takım elbiselere taşıdı. RAMSEY’in Türkiye’deki AR-GE ekibi tarafından bir yılda geliştirilen yenilikçi kalıplarıyla erkekler dijital filtrelere ihtiyaç duymadan nasıl görünmek istiyorsa öyle görünecek!

Erkek moda markası RAMSEY’in “NO FILTER” temasıyla Türkiye ve dünyada aynı anda satışa sunduğu koleksiyonda yer alan “Thin&Taller”, “Shirt Shoulder”, “Zero Weight” inovatif takım elbise ve ceketlerle erkekler görünümleriyle çok daha iyi hissedecek.

“NO FILTER” teması aynı zamanda takım elbisenin klasik algısını değiştirmeyi; yeni nesil erkeklere de takım elbise sahibi olma motivasyonu kazandırmayı hedefliyor.

Takım elbiseyle erkekleri daha uzun gösterecek teknoloji

Moda ile birlikte teknoloji, inovasyon ve ürüne atfedilen değerin arttığı günümüzde “NO FILTER” koleksiyonundaki inovatif takım ve ceketlerle erkeklere ayna karşısında kendilerini nasıl görmek istiyorlarsa öyle görecekleri bir dünya sunduklarını açıklayan Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan: “Thin&Taller” takım elbiseler omuzları dikleştiren teknikleri, bel oyuntusunu vurgulayan kesim ve yenilikçi teknolojisiyle erkeği daha uzun ve fit gösterme özelliğine sahip. Shirt Shoulder ise ‘gömlek omuz’ dediğimiz özel bir kalıp kullanılan, omzu ve bedeni kavrayan, yine gömlek kadar çok hafif bir ceketimiz. Vücut anatomisiyle uyumlu, basen, bel, göbek bölgesindeki kusurları kapatan özel bir kalıp teknolojisiyle geliştirildi” değerlendirmesini yaptı.

Türk erkek modasında yine bir ilk!

RAMSEY’in patentine de sahip olduğu ve %50 daha hafif; bunu da takım elbisenin formal ve şık duruşunu koruyarak sağlayan Zero Weight tasarımlarının da NO FILTER ile güncellenerek yeni sezonda koleksiyonda yerini aldığını vurgulayan Zeynep Doğan, “RAMSEY Türk erkek modasına bugüne kadar ilk astarsız ceket gibi birçok yenilikçi ürün kazandırmış, müşteri beklentisini kendi yaratmış bir marka. Digital dünyanın filtrelerine ihtiyaç duymadan erkeklerin sahip olmaktan memnuniyet duyacakları ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuyoruz” dedi.

AR-GE’ye cirodan yılda %2.5 pay

Gürmen Group olarak AR-GE’ye yıllık cirodan %2-2.5 pay ayırdıklarını ve 25 kişilik AR-GE ekipleri bulunduğunu da vurgulayan Doğan: “Türkiye’de 58’i RAMSEY olmak üzere 100 mağazaya ulaştık; yurt dışında ise 20 ülkede mağazalarımız hizmet veriyor. Başta Zero Weight olmak üzere inovatif tasarımların toplam satışlarımızdaki payı %40 seviyesine ulaştı. Inovatif ürünler, giyilebilir teknolojiler alanı grup olarak geleceğe yatırım için önem verdiğimiz bir alan ve yeni haberleri vermeye devam edeceğiz.” dedi.

RAMSEY’in NO FILTER temalı koleksiyonunda yer alan Thin&Taller, Shirt Shoulder, Zero Weight takım elbise ve ceketler Türkiye ile Azerbaycan’dan Güney Afrika’ya markanın yurt dışı mağazaların yanı sıra www.ramsey.com.tr ‘de satışa sunuldu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.