SEZON ORTASI İNDİRİMİ

Date:

KOTON İNDİRİMKoton’da sezon ortası indirimi başlıyor! 21 Haziran itibariyle 2018 İlkbahar-Yaz sezonun en moda tasarımları %50’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor.İndirim Koton cadde ve avm mağazalarının yanı sıra koton.com’da da geçerli.

Arzu Sabancı ve Zeynep Tosun Tasarımları da Kampanyada!
Gerçekleştirdiği iş birlikleriyle moda dünyasına yön veren ve ulaşılabilir lüks modanın altını çizen Koton, sezonun öne çıkan iki iş birliğinin tasarımlarını da kampanyalı fiyatlarla satışa sunuyor. Hem şehirde hem de tatilde yaz esintileri yaşatan Arzu Sabancı for Koton tasarımlarıyla, özgün ve özgür tasarımlara imza atarak yeni sezon davetlerinin yıldız stillerini belirleyen Zeynep Tosun for Koton Koleksiyon’un en sevilen parçaları da yüzde 50’ye varan indirimlerle mağazalarda ve koton.com’da yerini alıyor.

YAZ İNDİRİMİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

AB, Döngüsel Ekonomi Yasası moda sektörünü dönüştürecek

Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Döngüsel Ekonomi Yasası moda sektöründe geri dönüşüm ve yeniden kullanım süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor.

Puma üçüncü çeyrekte gelir kaybı yaşamaya devam ediyor

Puma üçüncü çeyrekte satışlarını yüzde 5 oranında düşürerek 1,78 milyar euro seviyesine geriledi ve net zarar açıkladı.

2027 renk trendi podyumlarda yeşilin tonlarıyla şekilleniyor

New York, Londra, Milano ve Paris podyumlarında öne çıkan 2027 renk trendi, yeşilin farklı tonlarını lüks ve modern bir kimlikle buluşturuyor.

Günlük adım sayısını artırmak beyin sağlığını destekliyor

Günlük adım sayısını artıran bireylerin dikkat ve karar verme süreçlerinde daha başarılı olduğu yeni bir araştırmayla ortaya kondu.