Anasayfa / MANŞET / Sonbahar Stiline Atasay Dokuşunu

Sonbahar Stiline Atasay Dokuşunu

Günün her anına, her tarza ve zevke uygun ürün çeşitliliğiyle her stile uygun seçki sunan mücevher tasarım evi Atasay, takı kutularını sonbaharın enerjisiyle dolduruyor. 2022-23 Sonbahar/Kış sezonunda da mevsimin dokusuna uyumlu aksesurlarda çarpıcı renkler ön plana çıkıyor.

Atasay’ın seçkin mücevherleri sonbahar ve kış stilinize dinamizm kazandıracak… Sezonun ruhunu yansıtan kırmızılara eşlik eden toprak tonları, turuncular ve karamel renkleriyle süslenen şık tasarımlar takı kutularınızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Sonbahar dendiğinde aklımıza gelen sıcak tonlar altın tasarımlarıyla buluşarak soğuk havaların kasvetini alıp götürecek. Kutup yıldızından esinlenen, pırlantalarla donatılmış, renkli mine detaylı parçaların her biri tek başına iddialı bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak.

Sonbahar ve kışın ruhunu yansıtan çarpıcı renklerin eşlik ettiği Atasay tasarımları için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.