Anasayfa / MANŞET / Zamansız Şıklık: Beymen Collectıon

Zamansız Şıklık: Beymen Collectıon

Beymen Collection 2022-2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu, zamansız şık ve elegan tasarımlarıyla zarif, modern ve kendine güvenen kadınlara, konfordan ödün vermeden kendini daha özgür ve yaratıcı ifade etme fırsatı sunuyor. 

Koleksiyon, sonbaharı country tasarımlarla selamlıyor. İki farklı şal deseninin öne çıktığı temada mevsim geçişine uygun elbise ve takımlarda pembe, petrol ve turkuvaz tonları öne çıkıyor. Altın düğme ve cep detaylı lacivert blazer, flare pantolon, pembe takım elbise,  kahverengi deri blazer ve kargo pantolonlar Beymen Collection kadının sonbahar kombinlerini tamamlıyor. 

Zamansız şıklığı vurguluyan koleksiyonun ikinci grubunda;  siyah, bordo, lila ve gri melanj tonların hakimiyeti dikkat çekiyor. Yüksek bel pili detaylı pantolon, yelek ve blazerdan oluşan gri melanj İtalyan yün takım, kesik detaylı trikolar, çizgili kaşe kruvaze ceket, rugan tayt ve lila tonlardaki twill ipek bluz Beymen Collection 2022-2023 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nun elegan tavrını yansıtıyor.  

Doğal renklerdeki takımlar ve sıcak triko takımların yer aldığı lüks konfor grubu, makro kazayağı ile buluşan kırık beyaz  ve camel birlikteliğiyle sezonu açıyor. Çağla rengi ve  vizon tonlarıyla devam eden tema; dokulu trikolar, fitilli kadife blazer, kırık beyaz triko pantolon kombiniyle sezona konforlu ve şık bir dokunuş katıyor. 

Koleksiyonun doğal materyaller ve baskı tekniklerinden elle hazırlanan naif yaprak eco print baskısı, beyaz jarse ve sıcak trikolarla buluşurken; el baskı desenli fularlar kış kombinlerine zarafet katıyor.  

Kırmızı ve mavi tonlardaki montların yer aldığı spor grubu,  spor-şık ve elegan duruşuyla kayak tutkunları için iddialı bir görünüm sunuyor.  

Beyaz tonlardaki tasarımlarla zamansız şıklık sunan abiye grubu, özenle tasarlanan aksesuarlarıyla gece giyimine ayrı bir boyut getiriyor.

Beymen Collection 2022-2023 Sonbahar – Kış Kadın Koleksiyonu, özgün ve zarif tasarımları ile BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.