Anasayfa / MAGAZİN / SUDİ ETUZ X REEBOK CLASSIC PARTİSİ

SUDİ ETUZ X REEBOK CLASSIC PARTİSİ

Ünlü İsimler, Sudi Etuz X Reebok Classic Partisinde Buluştu

 

Sudi Etuz’un Sonbahar/Kış 2018 defilesi, Reebok Classic sponsorluğunda özel bir partiyle kutlandı. Raphael Nişantaşı’nda, Sudi Etuz markasının yaratıcısı Şansım Adalı ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette, DJ kabininde Şirin Ediger çaldı. Moda, cemiyet ve magazin dünyasının ilgi gösterdiği geceye, Faruk Sabancı, Merve Boloğur, Yağmur Tanrısevsin, Fazıl Say, Ece Dağıstan, Ogeday Girişken, Nilperi Şahinkaya, Reebok Kıdemli Marka Müdürü Sanem Karacan, Reebok Marka Müdürü Ece Saybaşılı ve Reebok Ürün Müdürü Damla Henden Onay katıldı. Başta Şansım Adalı ve Şirin Ediger olmak üzere, birçok davetli Reebok Classic’leriyle partide yer aldı.

Sudi Etuz Defilesinde Reebok Classic Rüzgârı

Reebok Classic, Sudi Etuz’un Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Sonbahar/Kış 2018 defilesinde, Always Classic Koleksiyonu’nda yer alan sneakerlarıyla moda tutkunlarını selamladı. Reebok Always Classic serisinin 80’lerde doğan retro ve ikonik ayakkabıları, Sudi Etuz’un romantik, feminen ve zarif çizgisiyle birleşerek, zamansız ve sofistike bir stil için ilham kaynağı oldu. Defilede; Freestyle Hi ve Classic Leather modelleri kullanıldı. Defilenin sonunda Sudi Etuz’un yaratıcısı Şansım Adalı, Freestyle Hi modeliyle runwaye çıktı.

http://www.reebok.com.tr

https://www.facebook.com/ReebokTurkiye

http://twitter.com/reeboktr

http://instagram.com/reeboktr

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.