TEPE HOME’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Date:

Osman_Suat_DemirelMobilya ve dekorasyon sektörünün lider markası Tepe Home’un yeni Genel Müdürü Osman Suat Demirel oldu.

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’un Genel Müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Türkiye genelinde yenilenen mağaza konseptleri ile, ürün kalitesi ve müşterilerine verdiği hizmet anlayışını en üst düzeye taşıyarak tüketici algısındaki pozitif marka imajını güçlendirmeyi hedefleyen Demirel, 2016 yılında; üretim, kanal ve satış politikaları odağında verimlilik artışı sağlayacak organizasyonel geliştirme yatırımlarına devam edileceğini, dünya standartlarında bir marka olan Tepe Home’un yenilenme sürecinde daha etkin ve kararlı ilerleyeceklerini belirtti.

Osman Suat Demirel Hakkında :

ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden lisans eğitimini tamamlayan Suat Demirel, iş hayatına 1991 yılında başlamış ve birçok Ulusal ve Uluslararası şirketlerin (TescoKipa, Dorya Mobilya, JohnsonDiversey, DeverseyLever, Unilever ve Coopers&Lybrand) yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Demirel, bugün Bilkent Holding şirketlerinden Bilintur ve Tepe Home’un Genel Müdürlük görevlerini yürütmektedir. Sayın Demirel, evli ve bir çocuk babasıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Üretimin Kalbinde Kadın İmzası

Ağır sanayide toplumsal cinsiyet eşitliği vizyonuyla ezber bozan OYAK...

Lüks Markaların Dubai’deki “Altın Çağı” Askıda

Orta Doğu’da İsrail, ABD ve İran arasında patlak veren...

Herschel’den Bayrama Özel Kampanya

Zamansız tasarımı fonksiyonellik ve yüksek kaliteyle birleştiren Herschel, bayrama...

Allbirds Türkiye Pazarına Tradist ile Giriyor

Dünyaca ünlü ABD merkezli sürdürülebilir ayakkabı ve yaşam tarzı...