TUBA SATTI, ŞİRİN ALDI

Date:

kanyon tuba ünsal-elbise“Tuba’nın Dolabı Kanyon’da” etkinliği ilk gününde İstanbullular tarafından yoğun ilgi gördü. Tuba Ünsal’ın kendi gardırobunun en güzel parçalarını “Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)” yararına satışa çıkardığı etkinlikte kıyafetleri satın almak isteyen moda severler daha etkinlik başlamadan kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Annesinden hatıra olan ve aynı zamanda kendisinin de “Vizontele Tuba” filminde giydiği elbiseyi TOG yararına satın alan Tuba Ünsal, tüm moda severleri gün boyunca Bonvagon tarafından tasarlanan mini evde ağırladı.

kanyon_tuba

Tuba Ünsal’ın da “Vizontele Tuba“ filminde giydiği kıyafeti satın alması ile iyice hareketlenen etkinlik gün boyunca moda severlerin buluşma noktası oldu. Kıyafetlerin satışından elde edilecek gelirin tamamının TOG’a bağışlanacağı etkinlikte, Şirin Ediger, Başak Sayan, Akasya Aslıtürkmen, Metin Hara gibi isimler de Tuba Ünsal’ı yalnız bırakmadı.

Kanyon_Tuba üNSAL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gastronomi Deneyimine Müzik Eşlik Edecek.

Bodrum'un Küçükbük koyunda yer alan TEYO, yaz sezonu boyunca...

Bodrum Yeni Gastronomi Destinasyonu Kazandı

Uluslararası yaşam stili markası OKU Hotels, Türkiye’deki ilk oteli...

Bodrum’da Gastronomi ve Rooftop Deneyimi

Bodrum'da restoran önerisi, rooftop restoran, gün batımı manzarası, dünya...

Milano Tasarım Haftası’nda Electrolux Rüzgarı

Milano Tasarım Haftası 2026 kapsamında sahne alan Electrolux, “The...