Anasayfa / MANŞET / TİŞÖRT HİSSİ VEREN TRİKOLAR

TİŞÖRT HİSSİ VEREN TRİKOLAR

CacharelSonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu’nda Japonya’nın başkenti Tokyo’nun teknolojik ve rafine ruhundan esinlenen Cacharel, şehirli erkeğin hem iş yaşamında hem de günlük hayatta kolayca kullanabileceği parçalar sunuyor. Cacharel’e özgü desen ve renk ayrıntılarıyla tasarlanan yün-ipek karışımı trikolar, teknolojik dokuma teknikleriyle üretildiği için hem hafifliğin konforunu hem de sıcaklık hissini bir arada sunuyor.

Palto içine kalın triko kazak giymeyi tercih etmeyen erkekler için ipliği süper inceltilmiş trikolar tasarlayan Cacharel, balıkçı yakadan tişört formlara kadar birçok triko modelinde ürün alternatifi sunuyor. Hem sürdürülebilir modaya hem değer algısına iyi bir örnek sunan Cacharel’in tişört hafifliğindeki trikoları, erkeklerin gardrobunda uzun süre yaşayabilecek kıymetli birer hazineye dönüşüyor.

Cacharel fiyat önerileri arasında; Cacharel Balıkçı Vizon Triko Kazak (349 TL), Cacharel Siyah Triko Kazak (349 TL), Cacharel Gri Triko Kazak (199 TL) bulunuyor.

Cacharel_AW

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.