Anasayfa / MANŞET / TOMMY HILFIGER SONBAHAR 2017 TOMMYXGIGI KOLEKSİYONU

TOMMY HILFIGER SONBAHAR 2017 TOMMYXGIGI KOLEKSİYONU

Tommy Hilfiger Global
Gigi Hadid :“Tommy ile işbirliği yapmak, benim için tasarım dünyasına harika bir giriş oldu, bireyselliğimi ifade edebilmeyi ve çevremdeki her şeyden ilham almayı öğretti”

Sonbahar 2017 ‘TommyXGigi’ kapsül koleksiyon, Tommy Hilfiger’ın uluslararası süper model ve marka yüzü Gigi Hadid ile ortak tasarladığı üçüncü koleksiyon olma niteliğini taşıyor.
Tommy Hilfiger Amerikalı süper model ve global marka yüzü Gigi Hadid ile ortak tasarladığı Sonbahar 2017 TommyXGigi koleksiyonunu tanıtıyor. Kadın spor giyimi, ayakkabı, saat, gözlük ve aksesuarlardan oluşan koleksiyon, Londra Moda Haftası kapsamında 19 Eylül 2017 günü gerçekleşecek “See Now Buy Now” formatındaki TOMMYNOW defilesinde ilk kez görücüye çıkacak. Sonbahar 2017 ve İlkbahar 2017 sezonlarında büyük başarı elde eden TommyXGigi ortak koleksiyonlarının ardından önümüzdeki iki sezon daha Tommy Hilfiger kadın giyiminin marka elçiliğini sürdürecek olan Gigi Hadid, İlkbahar 2018 TommyXGigi koleksiyonunu da Tommy Hilfiger ile birlikte tasarlayacak .
Tommy Hilfiger bu konuda şu yorumda bulundu: “Sonbahar 2017 sezonumuzda rock-and-roll stil ve kural tanımaz bir ruh öne çıkıyor. Gigi ve ben, bu sezonun muhteşem ve biraz da cüretkar bir his yaratmasını istedik ve tasarım sürecinden büyük keyif aldık. Gigi’nin hep bir moda ikonu olduğuna inandım. Gigi, üçüncü kapsül koleksiyonda moda ile rock-and-roll arasındaki sınırları daha flu hale getiriyor.”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.