Anasayfa / MANŞET / TRENDYOL “ERKEKLER KULÜBÜ”

TRENDYOL “ERKEKLER KULÜBÜ”

TRENDYOL “ERKEKLER KULÜBÜ” BUTİKLERİ
SEZONA HAREKET GETİRMEYE HAZIRLANIYOR

Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, “Erkekler Kulübü” butikleri ile stil sahibi erkeklere sezon trendlerini en uygun fiyatlar ile sunuyor.

Sonbahar/Kış sezonunu şekillendiren tasarımlar, iş hayatı şıklığından, spor rahatlığına bir çok marka seçeneği ile stil sahibi erkekleri Trendyol’a çekiyor. “Erkekler Kulübü” butikleri en uygun fiyatlarla sunduğu sezonun trend parçaları; ceket-pantolon takımlar, kabanlar, jeanler, kazaklar ve ayakkabılar ile günün her anı için stil sahibi bir görünümün anahtarını sunuyor.

Sezonun hit parçaları en çok tercih edilen renk seçenekleri ile bir tıkla ayağınıza geliyor. Trendyol “Erkekler Kulübü”, moda sever erkeklere çok özel fırsatlar sunuyor. “Erkekler Kulübü” butiğinde kıyafetlerin yanı sıra sezonun favori ayakkabıları, saatleri ve kişisel bakım ürünleri de yer alıyor. Modaya yön veren aksesuar seçenekleri ile erkekler modayı yakından takip etme fırsatı yakalıyor.

En çok tercih edilen markalardan oluşan “Erkekler Kulübü” butiklerinde; Nike, Jeanslab, New Balance, Defacto, Pierre Cardin, A Saat, Adidas, Superga, Kemal Tanca, Hummel gibi modaya yön veren markalar bulunuyor.

Trendyol’un erkekler için sunduğu bu özel fırsat, 24 saat içerisinde kargo imkanı ile www.trendyol.com ’da.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.