Anasayfa / MANŞET / VAKKO COUTURE 2018 SONBAHAR/KIŞ

VAKKO COUTURE 2018 SONBAHAR/KIŞ

Vakko Couture 2018 Sonbahar/Kış

Vakko Couture 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Vakko Kadını’na zamansız ve iddialı bir şıklık sunuyor.Vakko Couture 2018 Sonbahar/Kış sezonunda dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarını bir araya getiriyor. Yeni sezonda danteller, kadifeler, tül ve ışıltılı detayların ön planda. Koleksiyonda asil siyahlar, kışkırtıcı kırmızılar, cazibeli bordolar ve zümrüt yeşilinin en sofistike tonları başrol oynuyor.
Vakko Couture çatısı altında yer alan dünyaca ünlü markaların yanı sıra Vakko Couture imzalı tasarımlar da düğün ve mezuniyet törenleri, özel gün ve gecelerde her kadının kendini güzel hissedeceği bir sezonu müjdeliyor.

Vakko Couture 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Vakko Kadını’na zamansız ve iddialı bir şıklık sunuyor.

Vakko Couture’de yer alan dünyaca ünlü markalar
Adrianna Papell, Aidan Mattox, Alberto Makali, Alex Perry, Alexis, Amur, Badgley Mischka Collection, Basix, Beside, Carmen Marc Valvo Infusion, Chiara Boni, David Meister, For Love & Lemons, Gemy, Hamel, Jonathan Simkhai, JS Collections, Luisa Beccaria, Marchesa Notte, Maria Lucia Hohan, Maticevski, ML, Paule KA, Prabal Gurung, Rachel Gilbert, Rachel Zoe, Sachin & Babi, Saiid Kobeisy RTW, SK By Saiid Kobeisy, Solace London, Tadashi, Terani, Teri Jon, Theia, Tube Gallery, Zac By Zac Posen, Alessandra Rich, Badgley Mischka, Berta, Brandon Maxwell, Elie Saab, Elizabeth Kennedy, J Mendell, Jenny Packham, Jonathan Simkhai, Luisa Beccaria, Marchesa Couture, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Pamella Roland, Rubin Singer, Temperley London, Yolan Cris, Zac Posen

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.