Anasayfa / MANŞET / TUBA ERGİN & BONA DEA

TUBA ERGİN & BONA DEA

Tuba Ergin; BONA DEA koleksiyonu
Tuba Ergin; BONA DEA koleksiyonu’nuna Arnavutköy Tuba Ergin showroomundan ya da Gizia Gate mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kalıplarda uyguladığı yaratıcı oyunlarla kendine has tasarımlara imza atan Tuba Ergin, Sonbahar Kış 2018‘de sunduğu ilk couture koleksiyonu BONA DEA ile maksimalist modernizmin hikayesini sofistike tasarım bakış açısıyla anlatıyor.
Siyah ve gri tonlarında mat boncukların, dantel ve ipek şifonlara üçüncü boyut kazandırdığı tasarımlarda göze çarpan ilk etki; incelikli işçiliğin modern kalıplarla birleştirildiği oluyor.

Tuba Ergin, 35 parçalık koleksiyonda şık davetlerin ve salonların vazgeçilmez tercihi couture elbiselerin dışında, gündüzden geceye giyilebilecek tasarımlarla şehirli maksimal yaşama da atıfta bulunmuş. Etek uçlarında kesim oyunlarının yapıldığı ve kadifenin baskı tekniği ile desenlendirildiği elbiseler, ceket ve tül pantolon takımlar koleksiyonda iddiasını her yerde belli eden kadınlar için düşünülmüş.
Tasarımcının ilk couture koleksiyonunda kendi imzası niteliğini taşıyan asimetrik omuzlar, detay kesimlerde yer alan işleme ve boncuklar, gece yaşamının ihtişam ve iddia bekleyen ruhuna uygun şekilde yeniden yorumlanmış. Koleksiyonun ana renkleri olarak tasarımcının favori rengi de olan siyah ve goldlar, kendinden simli ve efektli bordo ve gri kumaşlar yer alıyor.

Tuba Ergin, adını taşıyan ve ilk olma özelliği taşıyan BONA DEA için; “Chicago’da aldığım moda eğitiminden sonra Türkiye’de Pret- a Couture tasarımlarda yarattığım etkiyi Couture alanına da taşıdım. Hem kadın hem de çocuk alanında özel dikim hizmet verecek Arnavutköy’deki üç katlı showroomumuzu moda severlere hizmet vermek üzere açtık. BONA DEA, bir tasarımcı olarak bakış açımın ve tasarım ruhumun değiştiği noktayı anlatan bana özel bir manifesto” diyor.

TUBA ERGİN İLK COUTURE KOLEKSİYONUTUBA ERGİN İLK COUTURE  TUBA ERGİN KOLEKSİYON

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.