VAKKO STRATEJİK ORTAK ARIYOR

Date:

Vakko Holding, Vakko Tekstil‘de stratejik ortaklık görüşmeleri için Credit Suisse INTERNATIONAL ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Vakko’nun Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama “Tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, stratejik alternatiflerin tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Şirketimizin doğrudan ve dolaylı ortakları arasında 23.08.2017 tarihinde bir danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır.” denildi.

23 Ağustos Çarşamba günü Vakko Moda Merkezi’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Vakko yöneticileriyle bir araya geldi.Toplantıda konuşan Cem Hakko; Vakko’nun gösterdiği pozitif büyüme performansından dolayı ekip arkadaşlarını teşekkür ve tebrik ederek, “her ülkenin övünç duyduğu markaları vardır, Vakko Türkiye’nin övünç duyduğu markasıdır” dedi. Yeni yatırımlarla güçlenerek büyüdüklerini belirten Hakko, Vakko markasının büyüme potansiyelini ve dünyaya açılma modellerini değerlendirmek istiyoruz. Son dönemde gösterdiğimiz dikkat çekici performans üzerine yoğunlaşan ilgi sonucu çeşitli stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi için Credit Suisse INTERNATIONAL ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığını ve Vakko’nun son dönemdeki büyümesinin markayı daha ileriye taşımak için kendilerini cesaretlendirdiğini vurguladı.

Vakko’nun gelecekte kendisinin de yer alacağı ilerlemesinden heyecan duyduğunu belirten Cem Hakko, şimdi Vakko için yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecan ile başlatıyoruz dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Revolve Festivali 11 Nisan’da

Revolve Group’un özel davetlileri için düzenlediği festivalin dokuzuncusu bu...

Dijital Bağımlılık Beyni Esir Alıyor

Dijital teknolojiler günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelirken,...

Rolex Pepsi GMT-Master II İkinci El Piyasasında Rekor Yükselişte

İsviçreli lüks saat markası Rolex’in ikonik modellerinden GMT-Master II...

Kadın Dostu Markalar İçin Harbie Bebek

Kadın Dostu Markalar Platformu, “İyiliğe Bir İlmek Oyuncak Kumbarası”...