Anasayfa / EKO-MODA / VAKKO’DA PARA GEÇMİYOR!

VAKKO’DA PARA GEÇMİYOR!

Vakko CEO’su Jaklin Güner

Vakko, mobil ödeme sistemi kasasız mağazacılığa geçti. Türkiye’de bir ilke imza atan Vakko böylelikle perakende sektöründe değişimin öncüsü oluyor. Kasasız mağaza uygulamasıyla Vakko müşterileri artık satış danışmanlarının akıllı telefonu aracılığıyla kasaya gitmeden beğendikleri ürünün her türlü detayına ulaşabilecek ve ödeme yapabilecekler.

Vakko CEO’su Jaklin Güner, kurgulanan kasasız mağazacılık sisteminde tüm kredi kart ve kampanyalarının kullanılabileceği belirterek şöyle konuştu: “Vakko olarak 79 yıldır moda ve perakende sektörüne yön veren markalarımızla dijital dönüşümde de öncü olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye’de ilk defa Vakko’larda, Vakko dostları kasada beklemeden bulundukları yerden ödeme ile hızlı ve güvenli şekilde alışverişlerini tamamlayabilecekler. Vakko dostlarına sunduğumuz benzersiz alışveriş deneyimini yeni nesil mağazacılık teknolojileri ile daha da özel hale getiriyoruz”

Kasasız mağazacılık sistemi 8 Vakko, 11 Vakkorama ve V2K designers mağazası olmak üzere toplam 20 mağazada aktif olarak kullanılmaya başladı. Sistem yıl sonuna kadar tüm Vakko’larda kullanılmaya başlayacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.