Anasayfa / MANŞET / VODAFONE İstanbul Maratonu’na Ünlü Akını

VODAFONE İstanbul Maratonu’na Ünlü Akını

VODAFONE 41. İstanbul Maratonu Coşkuyla Tamamlandı

Bu yıl 41’inci kez koşulan Vodafone İstanbul Maratonu büyük bir coşkuyla tamamlandı. Maratonda Neslihan Demir, Kerem Gönlüm, Merve Oflaz , Furkan Andıç, Berrin Zorlu, Hande Sezer Pekcan, Sibel Tüzün , Sahika Ercüment gibi ünlü isimler de çocuklar için koştu. Yüz binlerce İstanbullunun Asya’dan Avrupa’ya geçtiği maraton, bir kez daha renkli görüntülere sahne oldu.

106 ülkeden 37 bin sporcu katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone 41. İstanbul Maratonu, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. 106 ülkeden 37 bin sporcunun katıldığı ve yüz binlerce İstanbullunun Asya’dan Avrupa’ya yürüdüğü maratonda, Neslihan Demir, Kerem Gönlüm, Merve Oflaz ve Furkan Andıç gibi isimler de çocuklar için koştu.

Vodafone Maraton Takımı’nda yer alan ünlü isimler, sporun, eğitimin ve çevrenin önemine dikkat çekti

Maratona 11 yaşındaki kızı Zeynep ile katılan eski milli voleybolcu Neslihan Demir “Çocukların geleceğine pozitif katkıda bulunacak her adımı gönülden destekliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onları donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlamalıyız. Vodafone’un verdiği kodlama eğitimlerinin bu anlamda çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kerem Gönlüm ve oğulları

Maratona oğulları Keremcan ve Kerem Alp ile katılan eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm ise “Çocuklara iyi bir gelecek sağlamak hepimizin görevi. Maratonda çevre temizliğine de dikkat çektik. Çevre konusunda hepimizin daha hassas davranması gerekiyor. Vodafone’a hem spora verdiği destek, hem de eğitim ve çevre konusunda gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aktif spor yaşamlarıyla dikkat çeken Merve Oflaz ve oyuncu Furkan Andıç da maratonda çocuklar için koşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.