Anasayfa / MANŞET / İstanbul Havalimanı’nda Yeni Buluşma Noktası: YOTEL KOMYUNITI LOUNGE

İstanbul Havalimanı’nda Yeni Buluşma Noktası: YOTEL KOMYUNITI LOUNGE

İstanbul Havalimanında Yeni Buluşma Noktası: YOTEL KOMYUNITI LOUNGE

İstanbul Havalimanı gidiş katında, konforlu, şık ortamı,Türk ve dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan mutfağıyla hizmet veren YOTEL KOMYUNITI LOUNGEhavayolu ve uçuş sınıfı gözetmeksizin bütün yolculara VIP bir kudeneyimi sunuyor. YOTEL Komuniti Lounge ortak sosyalleşme alanında, 7/24 keyifli vakit geçirmek, restoran ve barından servis almak mümkün.

YOTEL KOMYUNITI LOUNGE

Restoran ve barındaözel tarifli alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin yanı sıra usta şefler günün her saati her damak tadına uyacak alternatifler sunuyor

YOTEL KOMUNITI LOUNGE’un menü seyahat eden kişilerin ihtiyaçları ve jetlag ihtimalleri gözetilerek özenle tasarlanıyor ve hazırlanıyorGünün her günü, zengin açık büfe kahvaltının hemen ardından mevsimin taze sebze ve meyvelerinin kullanıldığı menüsüyle, sindirimi kolay ürünler içeren, sağlıklı, lezzetli taze içeriklerden oluşan rafine füzyon bir mutfaktan seçkiler sunuluyor. Kremalı porcini mantarlı fettuccinitempura karideskinoalı vegan salatalar, taze enginar püresinden muhammaraya geniş meze alternatifleri seçeneklerden sadece birkaçı…

YOTEL KOMYUNITI LOUNGE
YOTEL KOMYUNITI LOUNGE

Seyahat edenlere eşsiz bir dinlenme imkanı

277 kabin ile pasaport kontrolü öncesi havalimanına yolu düşen tüm misafirlere hizmet veren YOTEL İstanbul Havalimanı (kara tarafı)ayrıca 24 saat açık bir spor salonuna sahip. Pasaport kontrolü sonrası yolculara hizmet veren YOTELAIR İstanbul Havalimanı da 174 kabin ve 83 kişilik ayrı bir KOMYUNITI LOUNGE ile transit alanındaki tüm yolcuların hizmetinde.

YOTEL Hakkında

Birinci sınıf lüks seyahat konseptinden ilhamla misafirlere odaklanarak tasarlanmış olan YOTEL, lüks otellerin temel unsurlarını daha küçük, akıllı alanlara taşıyarak sunduğu ortak çalışma, toplantı, sosyal ve egzersiz alanları ile benzersiz bir topluluk ortamı vaat eder. Premium Cabins, gençleştirici yağmur duşları ve SMART TV‘ler, çoklu güç ve USB noktaları ve kolay bağlanabilirlik özelliklerine sahip YOTEL’in imzası ayarlanabilir  SmartBed ™ ‘i içerir.

YOTEL şu anda Londra Gatwick, Londra Heathrow, Amsterdam Schiphol ve Paris, Charles de Gaulle, İstanbul Havalimanı (2) veSingapur Changi ‘de yedi havalimanı oteli ve New York, Boston, San Francisco, Washington DC., Singapur ve Edinburgh’ta altı şehir merkezi oteli işletiyor. YOTEL, Amsterdam, Porto, Glasgow, Londra, Dubai, Cenevre, Long Island City, Miami, Park City, Mamut, Atlanta ve Melbourne da dahil olmak üzere geliştirilmekte olan yeni projelerle hızla büyüyor.

YOTEL’in ana hissedarları arasında Starwood Capital Group, TalalJassim Al-Bahar Grubu, United InvestmentPortugal ve Kuveyt Emlak Şirketi (AQARAT) bulunmaktadır.YOTEL YO tarafından tasarlandı! Birinci sınıf seyahatten ilham alan kurucu  Simon Woodroffe OBE, lüks havayolu seyahati konseptini küçük ama lüks bir kabin anlayışına dönüştürdü.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.