Anasayfa / MANŞET / Yeni Nesil Deneyim Noktası Vakkorama Cafe Akmerkez’de Açıldı

Yeni Nesil Deneyim Noktası Vakkorama Cafe Akmerkez’de Açıldı

Yeni Nesil Deneyim Noktası Vakkorama Cafe Akmerkez’de Açıldı

Enerji dolu atmosferi ile trend, müzik ve lezzeti bir araya getiren Vakkorama Cafe, şehrin en merkezi yerlerinden biri olan Akmerkez’de kapılarını açtı. Vakkorama Cafe yeni yerinde ilham veren buluşmalara ev sahipliği yapacak.

Dünyanın ilk konsept mağazası olan Vakkorama Taksim’in içinde 1982’den beri şehrin ilham veren buluşma noktası olan Vakkorama Cafe, yeni şubesiyle şehrin en merkezi lokasyonlarından birinde tekrar hayat buluyor. İstanbul’un yeme-içme trendlerine yön veren Vakkorama Cafe, rahat ve enerji dolu yeni atmosferiyle müzikseverlerin ve gurmelerin uğrak noktası. Akmerkez’de kapılarını açan yeni mekân, modayı, müziği ve yiyecek trendlerini takip eden misafirlerini günün her saatine hitap eden zengin menüsüyle ağırlıyor.

Akmerkez’de dünyanın önde gelen DJ’lerinin canlı performansları ve sürpriz aktivitelere ev sahipliği yapacak olan Vakkorama Cafe, güne başlarken de günü uğurlarken de şehrin buluşma noktası oluyor.

İç mekân tasarımı ile keyifli bir buluşma alanı ve gün içi molaları için rahat bir ortam sunan Vakkorama Cafe’nin menüsü oldukça zengin. Salatalardan makarnalara, kahvaltı seçeneklerden tatlılara vegan ve glütensiz alternatifleri de barındıran birçok çeşit ve yenilik içeren bu menüde herkesin kendine göre bir şey bulması mümkün! Paylaşımlı tabaklar ve özel kokteylleri ile kalabalık gruplarında ilk tercihleri arasında.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.