Anasayfa / MANŞET / VÜCUT TİPLERİNE ÖZEL ABİYE

VÜCUT TİPLERİNE ÖZEL ABİYE

Carmen AbiyeŞık ve zarif abiye modelleriyle trendleri belirleyen Carmen Abiye, özel günler için her vücut tipine uygun abiye modelleri sunuyor.Tercih edilen renk, kumaş, model tamamen davetin konseptine uygun olması gerekiyor. Ten rengi, kullanılan kumaş türü seçim yaparken her ne kadar büyük önem taşısa da abiye seçiminin en kilit noktası vücut tipine göre seçim yapmaktır.

Carmen Abiye, tüm vücut tiplerine özel hazırladığı 2019 koleksiyonunda geniş bir yelpazede, farklı elbiseler sunuyor.

Elma Vücut Tipi
Boyun kısa, omuzlar geniş, bel kalınken basen bölgesine indikçe daralma olan vücut tipine “Elma Tipi” denir. Bu tarz vücutlarda bedenin üst kısmını ince göstermek için özellikle V yakalı abiye modellerini tercih etmeliler.

Armut Vücut Tipi
Göğüsler küçük, omuzlar dar ve bel inceyken basen ve üst bacak bölgesinde geniş olan vücut tiplerine Armut Tipi diye adlandırılır. Böyle bir vücut tipine sahip kadınların bellerini sıkıca saran basen bölgesinde bollaşan elbiseleri seçerek daha ince görünebilirler.

Kum Saati Vücut Tipi
Kum Saati vücut tiplerinde göğüs ve basen bölgesi bel bölgesine göre daha geniştir. Böyle bir vücut tipine sahip kadınlar, bel bölgesini vurgulayan balık kesim elbiseler ya da basene kadar oturan, basen bölgesinde hafif genişleyen modeller tercih etmeleri onları çok daha şık gösterecektir.

Dikdörtgen Vücut Tipi
Bu tarz vücutlarda geniş omuzlar, düz bir bel, dar basenler ve uzun bacaklar en belirgin özelliklerini oluşturuyor. Straplez ya da askılı modeller dikdörtgen vücutlu kadınları çok daha şık gösterecektir.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.