Anasayfa / EKO-MODA / WATSONS’TA BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

WATSONS’TA BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

watsonsYeni yıla girerken makyaj ürünleri, cilt ve yüz bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, yılbaşı setleri ve parfümlerde %50’ye varan indirim ve seçili markalarda Watsons Card’a ekstra %10 indirim fırsatı 20 – 31 Aralık arasında Watsons mağazalarında ve watsons.com.tr’de!

Yılbaşı için ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bile yüzlerce hediye alternatifleri için doğru adres Watsons. Makyaj, el bakım, vücut bakım ürünleri, banyo setleri ve parfümlerle hem kadınları hem erkekleri düşünen Watsons’ın Büyük Yılbaşı İndirimi’nde yer alan birbirinden güzel fırsatlar yeni yıla sayılı günler kala sizleri bekliyor. Üstelik Büyük Yılbaşı İndirimi’nde seçili markalarda Watsons Card sahipleri için ekstra %10 indirim fırsatı da sunuluyor.

20 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi’nde Revolution, Loreal Paris, Maybelline, I Heart Revolution, e.l.f., Revlon, Max Factor, Pastel ve Note makyaj ürünlerinde %40, Deborah makyaj ürünlerinde %30 indirim bulunuyor. Ayrıca bu markalarda ekstra %10 indirim de Watsons Card’lıları bekliyor.

Nivea, Loreal Paris, Diadermine, Ziaja ve Yesto cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim; Pure Beauty, Neutrogena, Simple, Garnier, Sebamed ve Collagen by Watsons cilt ve yüz bakım ürünlerinde ise %40 indirim ve seçili cilt bakım markalarında yine Watsons Card’lılara özel ekstra %10 indirim bulunuyor.

Son dönemlerde saç bakımı ve şekillendirmede çok tercih edilen birçok seçili şampuan, saç şekillendirici ve saç boyası markası ise %40 indirimle Watsons Büyük Yılbaşı İndirimi kampanyasında.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.