Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / YENİ YILIN İLK TREND ALARMI

YENİ YILIN İLK TREND ALARMI

nişan elbise2018 gösterişli moda haftalarının, pulların , sokak stillerinin , neon renklerin yılı olduğu kadar 2019‘da saflığıyla ışıldayan kusursuz ve güçlü kadınların yılı olarak yükseliyor. 2019 abiye trendleri rüya düğünlerin asil gelinlerde, elegant nişan törenlerindeki kusursuz gelin adaylarına kadar her kadının ışıltısını zirveye taşıyacak özel tasarımları şekillendirmeye başladı.

Oleg Cassini, 2019‘un gösterişli nişan törenlerinden sofistike söz ve isteme törenlerine kadar her özel etkinlikte iz bırakan siluetleri yaratacak trendleri yorumlayarak bir el kitabı hazırladı.

Oleg Cassini uzun kış gecelerinden taptaze bahar esintisiyle dolan bol güneşli günlere kadar her dönem ve konseptteki etkinliklerde eşsiz kadınlara eşlik edecek rehberde yeni yılın favorilerine uzanan kapıyı aralıyor.

işte yeni yılın ilk trend alarmı: : 2019’un Göz Kamaştıran Nişan Siluetleri

Sadelikle Işıldayan Elegant Kadınlar:
2018’in favorileri arasında yer alan sadeleşme trendi 2019 trendleri arasındaki yerini koruyor. Naif ve elegant kadınların doğal ışıltısını ortaya koyan abartılı detaylardan uzak yalın tasarımlar 2019 nişan elbiselerininfavorileri arasında bir adım öne çıkarken isteme ve söz etkinliklerinde de uygun bir seçenek sunuyor. Siyahtan bordoya, kremden haki yeşile kadar geniş renk skalasıyla her tene uyum sağlayan tasarımlar balıktan A kesime kadar farklı model seçenekleriyle de göz dolduruyor. Minimal saç aksesuarları, ayakkabı ve çantalar duru görünümü eksiksiz şekilde tamamlayarak ideal kombinleri oluşturuyor.

Desenler Doğadan Esinlenme Devam Ediyor
2018‘le birlikte gelen doğaya dönüş etkisi 2019‘da zirveye ulaşıyor. 2019 gelinlik trendlerinde de karşımıza çıkan renkli ve büyük çiçekler, nişan elbiselerinde de sıkça kullanılan detaylar arasında. Özellikle kendinden desenli kumaşlar ve ince tüllerle kusursuz şekilde bütünleşen çiçek desenleri, bahar aylarında yapılacaknişan törenlerinde gelin adaylarının romantik tercihleriarasında yer alıyor. Doğal dağınık topuzlar ve dalgalı saçlarla kombinlenebilen floral desenler, minimal parıltılar taşıyan aksesuarlarla kombinlendiğinde gerçek bahar havasını estiriyor. Doğadan esinlenme etkisi gökyüzünden ilham alınarak yıldızların sonsuz ışıltısını abiyelerde ön plana çıkarıyor. Gecenin eşsiz gökyüzü tonlarını yıldız ışıltılarıyla bir araya getiren tasarımlar, ışıltılı aksesuarlarla tamamlandığında nefes kesen etkiyi yakalıyor ve gecenin asıl yıldızının ışıltısını artırıyor.

Omuz Dekolteleri
2019‘un asil ve elegant kadınlarının stiline kusursuz şekilde oturan omuz dekolteleri omuzları ve boyun bölgesini hafifçe vurgulayarak nişan elbisesiarayışındaki gelin adaylarının zarafetini etkili şekilde ortaya koyacak seçenekleri sunuyor.

Balı, A kesim ve ball gown olarak farklı etek formlarıyla da başarılı şekilde bir araya getirilebilen omuz dekolteleri asaletiyle ön plana çıkmak isteyen her kadını memnun edebilecek formalara sahip. Vücudun üst bölgesini zarifçe vurgulayacak gösterişli ve uzun küpeler, abartıdan uzak sade kolyelerle kolayca kombinlenebilen yaka kesimi göz kamaştıran gelin adaylarının stiline naif bir dokunuş sağlıyor.

İşlemeler ve Payetler
2018’de yükselen parlak renkler ve pul dokulu kumaş trendlerinin ardından 2019‘da payetlerin ve ışıltılı kadınların yılı oluyor. Kış aylarındaki yeni yıl telaşından baharın taze havasıyla canlanan özel etkinlik düğün ve nişan mevsimine kadar her elbise konseptinde payetlere ve ışıltılararastlamak mümkün olacak. Pul ve payetleri ince el işçiliğinin örneği olan özel işlemelerde görebileceğimiz gibi, tasarımlardaki bütün kumaş dokusunda da başarılı şekilde kullanıldığını görebiliyoruz. Payetli kumaşlar, son yılların çok sevilen trendi halter yakalar ve zamansız kesimlerden olan straplez kalıplarla birleştiğinde gösterişli kadınları hayalindeki görüntüye kavuşturuyor.

Minimal Volanlar ve Püsküller
80’lerin vazgeçilmezi volanlar ve püsküller retro akımların trendlere yön vermesiyle birlikte günümüz trendleri arasında hızla yükselişe geçmişti. 2019 Nişan elbiseleritrendlerinde de sıkça karşımıza çıkan volan detayları büyük ve gösterişli kalıplar yerine minimal ve kullandığı bölgeye hafif hareket katacak şekilde yeniden düzenlenerek trendler arasında yerini aldı. Göğüs ve bel bölgesine hafif geçişli hareketler yaratacak şekilde enerji katan volanlar sade ve net kalıpları daha dinamik hale getiriyor. Göğüs bölgesinde yer alan püsküller zarif yaka kesimine ve omuzlar vurgu yaparken bel bölgesini hafifçe gizliyor. Her vücut tipine uygun konumlandırılabilmesiyle kolayca uyum sağlayan volan ve püskül detayları 2019 abiyelerininenerjik detayları olarak öne çıkıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.